2777
2789

به خدا قول داده بودم تا یه موقع خاصی،یه گناه خاصی رو انجام ندم واسه گرفتن یه حاجتی.امروز خاک بر سرم انجامش دادم‌.خیلی ناراحتم.اصلا انگار چن روز بود نور آمده بود تو زندگیم دوباره تاریک شد.چکار کنم؟میخوام خدا ببخشه،حاجتمم بده بهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر 

نمیتونم.بخدا من خودم فک میکنم آدم خوبی نیستم‌.آخه نمازمو درست نمیخونم یه روز میخونم یه روز نه.واقعا هیچ کار خیری نمیکنم تو زندگیم غیر از اینکه یکم از کارای خونه واسه مامانم انجام بدم.ولی خدا خیلی خیلی امسال به حقم لطف کرده.چه توی این دنیای مادی چه معنوی.هر هفته تو خواب منو میبره زیارت یکی از اماما یا امام زاده ها.میخوام حداقل یه کاری رو واسه خدا هم شده درست انجام بدم.نمیتونم.خدا خودش کمکم کنه

خدا بخشندس توبه کن غسل کن

توبه که اصلا دیدی یه گناهی آدم میکنه همون موقع پشیمونی میاد سراغت دیوونتم میکنه.من حتی واسش ۱۰۰ تا صلوات و ۱۰۰ تا لا حول و لا قوه الا بالله....  هم دادم.ولی بازم دلم با خودم صاف نیست

همین که پشیمون و ناراحت شدی،برای خدا ارزشمنده عزیزم🌙❤

برو یه غسل بانیت توبه و بازگشت بکن تا سبک بشی🍃🌼

خدا خودش گفته بنده ی من،من اغوشم همیشه بازه، صد بااار اگر توبه شکستی بازا😊🙏❤

ذکر لااله الاانت..سبحانک،انی کنت من الظالمین خودم رو خیلی اروم میکنه هروقتی که میگم✨

میتونی فردا یه روزه هم تقدیم خدا کنی به کفاره ی گناهت اگررر واقعا احساس ناخوشایندی داره درونت💫

در نهایت ممنون که لااقل احساس پشیمونی از کار ناپسندت داشتی! یعنی روحت هنوز لطیفه و پاک...💖💕🌸🌸🌷

نمیتونم.بخدا من خودم فک میکنم آدم خوبی نیستم‌.آخه نمازمو درست نمیخونم یه روز میخونم یه روز نه.واقعا ...

من ابدا مذهبی  نیستم ولی با خدا خیلی خوبیم با هم😂به نظرم اگه اینقدر خودت رو سرزنش نکنی و خوش باشی، خدا از مخلوقش راضی تره

من ابدا مذهبی  نیستم ولی با خدا خیلی خوبیم با هم😂به نظرم اگه اینقدر خودت رو سرزنش نکنی و خوش ب ...

اتفاقا منم اصلا مذهبی نیستم.ولی هر چی فک میکنم که خدا اینقد به من نعمت داده من بعد از ۱۹ سال هیچ کاری واسش نکردم حالم از خودم بهم میخوره

همین که پشیمون و ناراحت شدی،برای خدا ارزشمنده عزیزم🌙❤ برو یه غسل بانیت توبه و بازگشت بکن تا سبک بش ...

مرسی عزیزم.اره حتما فردا غسل میکنم.شاید بهتر شدم.هیچ وقت اینقدر از خودم بدم نیومده بود