2777
2789

سلام دوستان خوبم کسی هست که اداره اماکن یا اداره بیمه آشنا داشته باشه چون افغانیا همه جا رسوب کردن واقعا اعصاب خورد کن هستن اگه میشه با همکاری هم این اتباع ها رو درشون کنیم الان یه مادر ودختر که فامیلیشون اخلاصی وکاظمی هست تو رستوران اطلسی مجتمع آریا مشغول به کارند وایرانیای خودمون همچنان بیکار🤨🤨🤨🤨🤨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون من برای انتخاب رشته یزدم زدم پرسیدم میشه نظرتونو درمورد یزد برای دوران دانشجویی بگین

اقا من یک رشته خوب میخونم منظورم ارزش داره به خاطرش بری شهر دیگه بعدددد بچه های غیر بومی واقعن پشیمون هستن خیلیاشون 

اگه از یک شهر سرد سیر میای، از یک شهر بزرگ مثل تهران مشهد اصفهان میای واقعا بیشتر فکر کن درمورد  یزد 

زمستون هاش فقط سوز داره بهار و تابستون گرم فرض کن تو تیر باید امتحان بدی خیلی اتیشه  تو مرداد تا 50 درجه هم میرسه

کدوم رشته اگه مربوط به علوم پزشکی هست بگو راهنمایی ت کنم

جایی تفریحی خاصی نداره بافت قدیمی و هزار تا کافه همین

امنیت داره نسبت به شهر های دیگه و در مورد اتباع بله هستن 

مردمانش خوب هستن ولی اصلا مثل مردمان رشت تبریز تهران نیستن که شب بریزن تو خیابون  و ادم نگاه میکنه حالش جا بیاد و اصطلاحا شهر تاریکه زنده نیست از نظر من یزدی

*فالسی فاروم 

اقا من یک رشته خوب میخونم منظورم ارزش داره به خاطرش بری شهر دیگه بعدددد بچه های غیر بومی واقعن پشیمو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

من از نظر آب و هوایی زیاد مشکل ندارم چون خودم اهوازیم 

بیشتر به خاطر مسافت یکم مرددم 

نه علوم پزشکی نیستم رشتم انسانیه رتبم خوب نشده بخوام رشته تاپ قبول بشم رشته متوسط شاید بیارم یزد 

لای؟...... نو! 
مرسی عزیزم از راهنماییتمن از نظر آب و هوایی زیاد مشکل ندارم چون خودم اهوازیم بیشتر به خاطر مسافت یکم ...

خدا تو رو از در غیب فرستاد دوستم میخواد رادیولوژی اهواز بزنه نظرت در مورد دانشگاه اهواز و خود اهواز و مردمش و اینا میشه بگی 

*فالسی فاروم 

خدا تو رو از در غیب فرستاد دوستم میخواد رادیولوژی اهواز بزنه نظرت در مورد دانشگاه اهواز و خود اهواز ...

معمولا اکثرا به خاطر آب و هوا مرددن اگر دوستت یزدیه خیلی بابتش اذیت نمیشه 

دانشگاه اهوازم جزو دانشگاهای خوبه کشوره

مردمشم من چون خودم اهوازیم از دید خودم آدمای بسیار خونگرم و صمیمیمن مخصوصا با غریبا

درکل بهش بد نمیگذره 

لای؟...... نو!