2777
2789
پارسیان یه تومنی هست؟ بعد راحت میخرن؟  البته هنوز با همسرم مشورت نکردم ببینم بودجش در چه حده

من دارم ولی نمیدونم یه تومنه یاچقدره خیلیم خوشگله میخوای عکسشوبفرستم ببینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا برادر شوهر منم اصلا تو هیچ موردی به ما کادو نداد البته طرف ما مجردا مادو نمیدن ولی من واسه پاگش ...

خداییش چقدر خوبید شمامن دلم نمیاد آنقدر بدم  

برای برگشت ضررهای مالیم یک صلوات مهمونم میکنی؟
به نظر من از پذیرایی اضافی کم کن بزار رو کادوت  اینطوری بهتره هیچوقت هیچکس یادش نمیره تو کادو ...

عزیزم متاسفانه از هیچی نمی تونم بزنم هم پذیراییم باید خوب باشه و هم کادو . البته حرفتون کاملا قبول دارم ولی تو فامیل شوهرم مهمونیا خیلی خوب و با چند نوع غذا برگزار میشه.

حالا شما هم نظرتون اینه که پول بدم بهتره تا کادو بخرم؟ و در جه حد باشه خوبه؟

خدایا شکرت
مگه عروسیشون کادو ندادی؟ برای پاگشا هم هدیه بزرگ میدین؟ دیگه یه گل براش بخر. 

🤣🤣🤣

اره عزیزم سر عقد کادو دادیم عروسیشونم کادو دادیم ولی پاگشا هم بدون کادو نمیشه دیگه حالا نه به بزرگی کادوی عقد و عروسی ولی هیچی هم نمیشه

خدایا شکرت
عزیزم متاسفانه از هیچی نمی تونم بزنم هم پذیراییم باید خوب باشه و هم کادو . البته حرفتون کاملا قبول د ...

آهان .اره دیگه طوری نباشه که بعدا برات حرف در بیارن.من منظورم این بود که به جای چهار مدل میوه سه مدل بخری یا شیرینی کمتر بخری

حالا بازم خودت یه مدیریتی بکن

ولی پول تقد رو خیلیا بدشون میاد ..همون سکه بهتره،اون روز همسایه های ما اومده بودن خونم ،یه سکه خریده بودن چهارصد تومن با یه جعبه شیرینی 

شمام سکه بخر 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اصلا ما کادوی زیاد رسم نداریم  همون موقع هم من ۱۰۰دادم خیلیا ۵۰دادن  ما کلا تو هیچ برهه ...

چقدر خوب اینجوری اگه کسی تو فامیل وضع مالیش هم خوب نباشه خیلی تو تنگنا قرار نمیگیره

خدایا شکرت
پارسیان یه تومنی هست؟ بعد راحت میخرن؟  البته هنوز با همسرم مشورت نکردم ببینم بودجش در چه حده

آره چرا نباشه از حدود ۲۰۰ اینا هست به بالا.

بله هر وقت بخای راحت میخرن طلاس دیگه.

قیمتشم با طلا پیش میره به نظر من بهتر از پول دادنه واسه کادو

می ترسم با سلیقش جور در نیاد چون اختلاف سنی مون هم ده سالی هست شاید خیلی هم سلیقه نباشیم

یادگاریه چه اشکال داره 

من دو سال پیش خریدم برای جاریم همه گفتن خوشگله 

اونموقع۷۰۰هزار

سخت بود ولی گذشت.                                           نمیدونم چه جوری ولی خدا درستش کرد.                          حسبنا الله و نعم الوالوکیل.