2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتون که عروس بودین بهترین کادویی که گرفتین چی بوده؟

من عروس شدم از تعداد انگشتان دست هم بیشتر جاری و خواهر شوهر دارم. یکیشون دعوتم نکرد...... ولی من وسایل برقی بیشتر دوست دارن

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

وای تروخدا چیزی نخر یا پولشو بده یا یه سکه پارسیان بگیر 

شاید سلیقتون یکی نباشه یا از اونیکه خریدی داشته باشه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بر من که چیز ان چنانی ندادن و همچنین پول عقد و....ازم گرفت تا جایی که تونستن حتی خوردن ازمون 

تو دل شوهرم مونده بود اونم بر جاریم چیز ان چنانی نداد 

الانم تو طلاقن 

😑😑بعد گفتن چون ما پاگشا کم دادیم بهش برخورد ناراحت شد 😐😐😐دیگه خودشون مشکل نداشتنا فقط به خاطر پاگشایه ما بود 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
جاريم مارو پاگشا نكرد،اما برا داداشش سنگ تموم گذاش هرچند من هميشه براش سنگ تموم گذاشتم

مثه زنداداش من من و داداشش تقریبا با هم ازدواج کردیم کل ایل و طایفه زنداداشش رو دعوت کرد خونشون ولی من واسه سالگرد ازدواجم باشوهرم دعوت شدم اونم خودم میخاستم برم بش سربزنم گفت با شوهرت برا شام بیا

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

به نظر من از پذیرایی اضافی کم کن بزار رو کادوت 

اینطوری بهتره

هیچوقت هیچکس یادش نمیره تو کادو چقدر دادی 

ولی پذیرایی وشام زیاد پختن هم یادشون میره هم خرج اضافه س هم خودت خسته میشی 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بله درسته متاسفانه خرجش خیلی زیاد میشه ولی کادو هم نمیتونم خیلی کم بدم 

۵۰۰بزار یه پاکت بده بهش بسشه تو غذا میدی میوه میدی خیلی خرجت زیاد میشه بسشه

خــدا مـنو ببین(:این زندگی رویای من نیست
مبلغش بستگی به عرف خانواده داره اما اگه به نظرت یک تومن اوکیه همون پارسیانم خوبه چون پول نقد دو روز ...

پارسیان یه تومنی هست؟ بعد راحت میخرن؟

البته هنوز با همسرم مشورت نکردم ببینم بودجش در چه حده

خدایا شکرت
مجرد ۳۰ ساله که سر کار می‌ره برا عروسیتم کادونداده

والا برادر شوهر منم اصلا تو هیچ موردی به ما کادو نداد البته طرف ما مجردا مادو نمیدن ولی من واسه پاگشا کلی تدارک دیدم ادو هم یه تومن دادم ولی اصلا ارزششو نداشتن.من پدرشوهر مادر شوهرمم بهم پاگشا ندادن