2777
2789
عنوان

خوراکی دخترم رو خورده

2257 بازدید | 101 پست

سلام دخترم کلاس دوم دبستانه امروز صبح براش یه ساندویچ و یه کیک صبحانه گذاشتم که تو مدرسه بخوره 

ظهر اومده خونه میگه مامان رفتم پایین ساندویچم رو بخورم وقتی برگشتم کیکم نبود و آشغالش زیر میز حنانه (همکلاسی پشت سرش) بود 

قبلا هم خوراکی گم کرده بود من فکر میکردم خودش حواسش نیست یه جا انداخته

به نظرتون چکار کنم؟ برم به معلمش بگم؟ با خود دختره صحبت کنم ؟ 

اون کیک قیمتی نداشت ولی کار اون بچه اصلا درست نیست که بی اجازه به وسایل دیگران دست میزنه و نمیتونه خودش رو کنترل کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله با معلم صحبت کنید در آرامش، تا بهش تذکر بدن 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

آخی حتمن هیچی بهش نمیدن بیاره بچه گشنه می مونه ..هر دفعه خوراکی میذاری دوتا بذار بگو یدونه ش بده ب دوستش

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

هیچکدوم....من ب این اتفاقا بچشم چالش نگا میکنم ب خودش یاد بده ازخودش دفاع کنه حقشو بگیره

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

حتما بگو

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

به معلمش بگو شاید کار یکی دیگه باشه 

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)