2777
2789
عنوان

خوراکی دخترم رو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 101 پست
هنوز کلاس دومن فک نکنم شرمندگی رو درک کنن هنوز  دختره ندار نیست ولی شکموئه

درک میکنن بچه ها زود یاد میگیرن اینجوری میفهمه ک نباید دست ب وسایل کسی بزنه و دخترت سخاوت و مهربانی می اموزه این ذات ایرانی هاست بزرگواری

آخه خانواده اون بچه رو هم میشناسم پدر و مادرش هر دو کارمند و تحصیلکرده ان

شاید واقعا نمیرسن براش خوراکی بزارن 

من برا پسرم ساندویچ و کیک و شیر و میوه می‌زارم آخر وقتی میاد خونه میخواد منم بخوره به نظر من به معلمش بگو حتما اول به خودش تذکر میده بعدا به مادر و پدرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز کلاس دومن فک نکنم شرمندگی رو درک کنن هنوز  دختره ندار نیست ولی شکموئه

ایراد نداره خدا کنه روزی دیگران تو مال شما باشه 

مگه بد ک روزی ی نفر دیگه رو بدی 

خدا هزار برابرشو ب خودت میده

ازش پرسیدم به دوستت هیچی نگفتی گفت نه اگه میگفتم که ناراحت میشد

چرا باید بگه وقتی ندیده 

کار اشتباهیه 

دختر من پنس موهاش از زیر مقنعش دیده میشه، یکی از بچه ها همون اول سال اومده تهمت زده این مال منه تو جامدادیم بوده تو برداشتی الان نیست، بچم هرچی دفاع کرده که مال خودمه من با مامانم ست خریدم و... دختره نرفته زیر بار که الا و بلا این مال منه 

دوستاش گفتن بیادوباره جامدادیتو بگرد شاید باشه و اتفاقا بود تو جامدادیش فقط با تهمت بیجاش روز دختر منو خراب کرد 

من تازه اومدم این شهر و کسیو ندارم دخترم تو کلاس جدیده گرچه از نظر ادب و درسی نفر اول کلاسشونه(به گفته معام) ولی روحیه خیلی حساسی داره 

همین تهمت بیجای اون بچه باعث شد دل دخترم بشکنه و کلی گریه کنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

میگم مشکل اون کیک نیست ولی خب کارش زشته دیگه

ما سطح انسان ها رو ن تعیین میکنیم ن میتونیم تغییر بدیم منتها باید سازش کنیم تا بتونیم تو جامعه دوتم بباریم و رشد کنیم در هر محیط و شغل و حایگاهی از این افراد هست

یادش بخیر پول نداشتیم همکلاسی هامون خوراکی میخوردن ساندویچ آبمیوه و....منم نگاشون میکردم چشم میزدم ع ...

ما هم همينطور بوديم خوراكي هايي دست بچه ها ميديديم كه نميدونستيم چيه مثلا تا حالا موز نارگيل كيوي پير اشكي يا پاستيل نديده بوديم بعد بچه ها كه ميخوردن ما قائمكي نگاه ميكرديم نامردا تعارفم نميكردن يه بار يكي از بچه ها نصف نارگيل تو كيفش بود مداد قرمزش افتاده بود داخلش يكم سفيدي شو صورتي كرده بود بعد من ديدم رفت با پلاستيك انداختيش تو سطل اشغال كلاس من وقتي زنگ اخر زدم گذاشتم همه ي بچه ها برن بعد رفتم از تو سطل نارگيل و برداشت مو بردم خونه و شستمش وبا خواهر و برادرم قائمكي خوردي مش 

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
ازش پرسیدم به دوستت هیچی نگفتی گفت نه اگه میگفتم که ناراحت میشد

خب منم همینو میگم دیگ اینکه معلم مدیر مامان ازش دفاع کنه برا خودش بده...

ب خودش یاد بده من یسال دارم تلاش میکنم دلم کباب میشد وقتی مجبور بودم سرزنش کنم یا مسدیم دعواش میکردن ولی الان خیلی فاطع از خودش دفاع میکنه حتی دربرابر ی خانم ۴۰ ساله واستاد مودباته دفاع کرد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
خب چجوری مواظب باشه...کیف مدرسه که قفل نمیشه...کیف رو هم نمیتونه با خودش ببره بیرون.. مثلا من چند تا ...

لازم‌نیست کیفش رو ببره میتونه زنگ تفریح تغذیه ها رو توی پاکت دنبال خودش ببره 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد