2777
2789
عنوان

خوراکی دخترم رو خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 101 پست

اصلااااا خودتون مداخله نکنید.

فقط غیر مستقیم به دبیرش بگید دخترم خوراکی هاشو گم میکنه،میگه بعد زنگ تفریح تو کیفم نیست.

چندباری تکرار شده

صلاح میدونه یه تذکر تو کلاس بده.همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری بگو که بفهمه کارش اشتباهه ولی خرد نشه ، اگه وضعشون خوب نیست و شما در توانتونه همیشه نه، ولی بعضی وقتا مثلا دوتا لقمه بذارید

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

برای خوراکیهاش یه ظرف یا کیف مخصوص در نظر بگیر بهش بگو زنگای تفریح همراهش باشه یادش بده آدم خودش باید مراقب وسایل و خوراکیهاش باشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بنظر من فردا دوتا خوراکی برا دخترت بذار بعد بگو‌ ب دوستت تعارف کن باهم بخورین همیشه هم فکر نکنید بچه از بی ادبی و پررویی خوراکی کسیو برداشته ب این فک کنید شاید خیلی گرسنه بوده چیزی نداشته روشم نشده از کسی بخواد . بعدش اگ بازم تکرار شد ب معلمش بگین

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱
آخی حتمن هیچی بهش نمیدن بیاره بچه گشنه می مونه ..هر دفعه خوراکی میذاری دوتا بذار بگو یدونه ش بده ب د ...

پدر مادرش هر دو کارمندن و وضع خوبی دارن و این رو هم میدونم این بچه 'بچه اولشونه و خیلی خوب بهش میرسن ولی خب فکر کنم با توجه به اضافه وزنش احتمالا بچه شکمویی باشه

تهمت نزن ممکنه کس دیگه خورده زیر میز حنانه انداخته  ب دخترت بگو مواظب مالش باشه کسی هم دزد ...

عزیزم مالش تو کیفش بوده دیگه نمیتونه زنگ تفریح کیفو با خودش از کلاس ببره که این چه مثلیه واقعا 

آخه خانواده اون بچه رو هم میشناسم پدر و مادرش هر دو کارمند و تحصیلکرده ان

هرروز یه کیک هم برا حنانه بگیر به دخترت بگو بده بهش اینجوری هم عادت یه کار بدو از یه بچه ترک دادی هم بخشندگیو به دخترت یاد دادی 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
البته اینم درسته ها هم باید دخترت مواظب باشه هم اینکه بفهمی کار کیه باهاش صحبت کنن

یادمه دبستان بودیم نیمکت دو نفره داشتیم 

یه دختره کتاب کمکی دوستش گذاشت زیر میز من خودش متوجه نبود بعد ب من‌تهمت زد تو برداشتی 

الان سی سالم شده هنوزم یادم نرفته و برام سنگین بوده تهمتش