2777
2789
عنوان

امروز عمل لیفت سینه کردم 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 40702 بازدید | 55 پست
سلام وقت بخیر ، شما هم میخواین لیفت سینه انجام بدین؟

سلام دویتان بیاین الان نطرتونو بگین.

من هنوز بچه دار نشدم یعنی ناموفق بود در ۳ ماهی اما سینه هام خیلی اویزون شدن 

اعتماد به نفسم خراب ششده

ایا اگه عمل کنم بعدش میتونم برای بچه دار شدن شیر دهی هم اماده باششم؟سینه هام خراب نمیششه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دویتان بیاین الان نطرتونو بگین.من هنوز بچه دار نشدم یعنی ناموفق بود در ۳ ماهی اما سینه هام خیلی ...

باید با دکتر مشورت کنید . تا جایی که من میدونم بستگی به نوع عمل و میزان افتادگی داره . اگه هم افتادگیش خیلی زیاد نباشه میتونید با پروتز لیفت کنید که آسیبش خیلی کمتره.

من پیش دکتر امیررضا معتبر جراحی لیفت سینه انجام دادم و نتیجه فراتر از انتظارم شد سینه‌ هام کاملا خوش‌ فرم و متناسب شده، انگار چندین سال جوون‌ تر شدم خیلی طبیعی و بدون هیچ مشکلی واقعا از کار حرفه‌ ای دکتر معتبر ممنونم

منم دو سال گذشته انجام دادم. هم لیفت هم. کوچیک کردم

عزیزم راضی بودی اخه من ۴ هفته اس این عمل و انجام دادم ولی خیلی جزئی کوچیک شده بیشتر لیفت کرده نمیدونم به دکترم چی بگم که قانع شه و یبار دیگه عملم کنا به شدت ناراحتم