2777
2789
عنوان

فرزندخوانده یا فرزند خودم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 35101 بازدید | 145 پست
سلام اگر بچه ایی هست و میخواهید به فرزند خواندگی بدین و خانواده بچه مشخص و کاملا سالمه و به من پیام ...

من امروز برای ثبت نام فرزندخواندگی بهزیستی بود یه خانم اومده بود واسه بچه اش کارای حضانت بگیره و بهزیستی میگفت ما نمیتونیم به بچه ای که پدر و مادرش مشخصه شناسنامه به نام شما بدیم اینا بچه رو تا هفت سالگی بزرگ کردن حالا موقع مدرسه بچه شناسنامه لازم داره اینا ندارن و بهزیستی گفت متاسفانه شرایط سختی رو باید بگذرونید خلاصه خودتون بدون قانون بچه نگیرید از بهزیستی مشورت بگیرید

هیچکدوم برای رضای خدا نیست همه برای اینه که آدم دیگه بیاد مشکلات تنهایی و ناباروریشون حل کنه و فقط ه ...

عزیزدلم این مشکلو تویی که فرزندخونده ای تنها نداری من که بابا دارم فقط مادر نداشتم و عمه ام بزرگم کرده هروقت راه اشتباه رفتم نشست گریه کرد که حیف زحمتی که به پات کشیدم الهی یه بچه مث خودت نصیبت بشه تا بفهمی چی کشیدم ، فکر کنم از بس این دعارو کرد من الان بچه دار نمیشم و مراحل فرزندخوندگی رو دارم طی میکنم ولی به خودم قول دادم هیچوقت منتی سر بچه ام نذارم و حرفایی که عمه ام بهم زده رو به بچه ام نزنم ، من تمام زندگیم از طرف بابام و عمه هام و خانواده تو گوشم خونده شده که عمه ات حق مادری داره گردنت باید محبتشو جبران کنی و تمام این سالها درحال جبران محبتش هستم اما برای بچه ای که قراره دختر من بشه هرگز نمیذارم منت سرش باشه و یه ذره به فکر جبران محبت من باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم برای رضای خدا نیست همه برای اینه که آدم دیگه بیاد مشکلات تنهایی و ناباروریشون حل کنه و فقط ه ...

شایداز دور اینطور به نظر بیاد اگر خودت یه روز احساس تنهایی کنی حاضری چند سال یه بچه رو به با تمام مشکلاتی که بهزیستی سر راهت میذاره و با تمام مشکلات بزرگ کردن یه بچه حتی نوزاد که صفر تا صدشو خودت تربیت کنی به جون بخری و فقط برای رفع تنهائیت یا ناباروری ت بچه ای رو عین بچه خودت بزرگ کنی شاید اگر به هر کدوم از دلایلی که گفتی باشه زود خسته یا دلزده بشی و بچه روپس بدی به بهزیستی که خیلی‌ها اینکارو میکنن اما اونی که تا بزرگ شدنت ازدواجت تو رو حمایت میکنه یعنی دوست داشته یعنی تورو به چشم فرزند خوانده ندیده به چشم فرزند دیده فکر میکنی نمیگم قدردان زحماتشون باش نه باور اینکه فرزندشون بزرگتر موهبت برای اوناست من پدر و مادرم زیستی ام بزرگم کردن بارها باهام دعوا کردن حتی مادرم رفتاری کرده که منو از خودش طوری رونده که فکر کردم من بچه اش نیستم شاید ولی بعد آروم شده فقط دلتنگی بینمون بوده و هست و من حاضرم هر کاری براش انجام بدم که اون خوشحال باشه وقتی پدرم رو از دست دادم فهمیدم این دعوا ها مهم نیست چون هیچکی نمیتونه جای پدرو مادرت رو بگیره مهم نیست اونا بدنیا آوردن یا نه مهم اینکه تا اینجا حمایتت کردن 

من خودم بک فرزند خوانده ام و با اطمینان کامل میگم هرگز پدرمادر و فرزند غیر ژنتیکی برای همدیگه ایلا م ...

من‌ پدر مادرم زیستی هستن زمین تا آسمون از اول سبک زندگیمون فرق داره و همیشه از این بابت آزار کشیدم....ربطی نداره به زیستی و غیر زیستی ...این مورد شانسیه

دوست عزیزم با توجه به اینکه من خودم کارمند بهزیستی و مشاور اموزات فرزندخواندگی هستم بهت میگم اگر واق ...

سلام تو رو خدا میشه منم راهنمایی کنید ؟

من ۹ساله بچه دار نشدم، می‌خوام بچه بیارم از بهزیستی ، مدارک چی میخواد ؟ گواهی متخصص زنان واجبه ؟ خب من سه ساله دیگه دکتر نمی‌رم پیش هر  متخصص میرم میگن ما نمی‌دهیم 

دوست عزیزم با توجه به اینکه من خودم کارمند بهزیستی و مشاور اموزات فرزندخواندگی هستم بهت میگم اگر واق ...

اینکه میگن از سند خونه و اموالت باید کپی بگیری برای ثبت نام ، راسته ؟

به نظرم یه کم بی انصافی می کنید . فقط کافیه یک آماری بگیرید . طبق پژوهش های انجام شده 90درصد خانواده ها ناکارآمد هستند و در مورد تربیت بچه ها مکرر خطا می کنند .بارها و بارها مشکلاتی بین والدین و فرزندان به وجود میاد و البته رفع می شن چون هر دو طرف می دانند که به هم تعلق خاطر دارند من منکر نیستم که همون طور که پدر و مادر زیستی خطا می کنند پدر خوانده و مادرخوانده هم خطا می کنند اما قبول دارید که هر گاه پدر و مادری در مورد فرزند خوانده خطا کنند آن خطا پر رنگ تر می شود ؟کارشناس بهزیستی می گوید بسیاری از پدر و مادر ها در مورد فرزند خوانده دچار تعارض و مشکل می شن و بهتره  اصلا سراغ فرزند خوانده نرن . یه سوال دارم آیا زن و شوهری که یک شب تصمیم می گیرند بچه ای رو وارد این دنیا کنند شایسته تر هستند یا زن و مردی که به حکمت خدا از راه معمول بچه دار نشدند و باید ساعت های متمادی و روزهای متمادی در مسیر بهزیستی و دادگاه  پزشکی قانونی و مرکز مشاوره و... طی کنند تا همه این ارگان ها حکم به سلامت جسم و روح و عقل و... بدهند و انو وقت قاضی بگه الان این خانواده صلاحیت داشتن فرزند دارند؟؟؟؟. کم اذیت می شن؟ کم تحقیر میشن که ازشون قولنامه محضری می گیرند که باید در دفترخانه اسناد رسمی ثبت کنند مثل پدر و مادر زیستی تمام وسایل رفاه و بهداشت و مالی و .... را تامین کنند .از کدوم پدر و مادر زیستی چنین تعهدی می گیرند؟؟؟. مگه تمام فرزندانی که از پدر و مادر زیستی به دنیا آمدند و بزرگ شدند گل و بلبل به وجود آمدند و همه دکتر و پروفسور و انسان های شاد و موفق و همه چیز تمام به وجود آمدند خیر عزیز من این طور نیست .

بر فرض که قصدشون از آوردن فرزندخوانده حل کردن مشکلات ناباروری  بوده باشه به نظرم فرزند خوانده آوردن یک حرکت دو سربرد است هم آن زن و مرد از داشتن فرزندی که به زندگیشون شادی بخشیده خوشحال هستند هم اون فرزند در گرمای یک خانواده بزرگ میشه .واقعا اگه فکر می کنی در بهزیستی می موندی بهتر از مأمن یک خانه بود ناسپاسی است من گاهی وقت ها به بهزیستی رفتم بچه ها رو دیدم که چطور دلشون می خواد یک مادر اختصاصی برای خودشون داشته باشند یک مادری که شبفتی نباشه یک مادری که نوبتی نباشه یک مادری که مادر بیست تا بچه دیگه نباشه که تازه وقتی به عنوان مادر یار تو بهزیستی کار می کنه دلش پیش بچه خودشه که تو خونه انتظارش رو می کشه من همه اینها رو دیدم اشک کودکی رو دیدم که وقتی دوستش روبه عنوان فرزند خوانده بردند به مادر یارش رو کرد و گفت چرا کسی من رو انتخاب نمی کنه . اشتیاق داشتن خانواده رو بین تک تک این بچه ها دیدم از اینکه دوست دارند در خانواده ای باشند حتی با تمام عیب و ایرادهاش فقط خانواده باشه دوست دارند با افتخار تو مدرسه به دوستاشون بگن مامانم اومده دنبالم یا جلوی دوستاشون دست باباشون رو محکم بگیرن

فراهم کردن یک شرایط خوب از دید شما چیه عزیزم؟ خیلی عمیق بهش فکر کن . شما قراره یک بچه آسیب دیده که خ ...

تو رو خدا این طور حرف نزنید مگه از نظر شما تمام خانواده هایی که فرزند زیستی دارند و فکر می کنند شرایط عالی برای بچه هامون فراهم می کنند واقعا داند این کار رو می کنند من شخصا افرادی رو به چشم دیدم که فرزند زیستی کم توان ذهنی رو با سن شناسنامه ای ۷سال ولی با عقل ۳ سال رو به زور وارد مدرسه عادی کرد فقط به خاطر اینکه کسی به بچه اش نگاه معلول ذهنی نکنه و خدا می دونه اون بچه چه زجری کشید تا یک جمع و تفریق ساده رو یاد گرفت و چقدر کنک خورد پس من هم الان باید نسخه بدم بیرون که ای مردم تو رو خدا بچه دار نشید چون ممکنه به اسم محبت به بچه تون ظلم کنید .و در ضمن من هم در یکی از همین مراکز نگهداری بچه ها هم مدتی کار کردم و با اینکه این مرکز واقعا لاکچریه و از نظر خوراک و پوشاک و امکانات تحصیل و کلاس های فوق برنامه و روش برخورد با بچه ها در حد عالیه ولی آخرش بچه ها پر پر می زنند که یک خانواده برای خود خودشون داشته باشند وقتی غریبه ای وارد مرکز میشه بزرگترها کاملا می فهمند که اومدند از بین بچه ها کسی رو انتخاب کنند و ز ترس انتخاب نشدن خودشون رو کنار می کشن و ارتباط نمی گیرند و تازه غم عمیق تو نگاهشون رو می بینی ولی کوچکترها هر کدوم از دیگری سبقت می گیرن که توجه تازه وارد رو به خودشون جلب کنند تو بغل طرف می شینه به غریبه می چسبن از بغلش پایین نمیان و خیلی آشکارا باهم رقابت می کنند چیزی که در بچه هایی که با پدر و مادر زیستی زندگی می کنند محاله ببینی گاهی وقتا برای اینکه یک ساعت بیشتر پیششون بمونی التماس میکنم .من هربار می رفتم با بغض برمی گشتم وقتی از پشت پنجره های نرده زده رفتنت رو تماشا می کنند غم دنیا تو نگاهشونه اونجا باورشون میشه که هر چقدر هم بهشون محبت کنی نباید دل ببندند چون تایمت که تموم بشه می گذاری و میری که به زندگی خودت برسی

استارتر فرزند خوانده گرفتن کار دشوار و البته ارزشمندیه 

وقتی یک زن به طور طبیعی باردار میشه و زایمان می کنه همه تنش تحت تاثیر از هورمون مادری میشه همه عشقی که بین خودش و فرزندش وجود داره تخت تاثیر هورمون هاست پس هنری نکرده اگه وقتی بچه اش تب می کنه از خواب بیدار میشه اگه با کوچکترین صدای بچه اش از خواب می پره  این هنر پروردگار مهربونه که به خاطر محافظت از نوزاد این پیوند عمیق بین مادر و نوزاد رو قرار میده و حالا مقایسه کنید با زنی که بدون هیچ کدوم از این هورمون های غریزی مادری می کنه حتی اگه گاهی اشتباه می کنه کدوم ارزش بیشتری داره

سلام تو رو خدا میشه منم راهنمایی کنید ؟من ۹ساله بچه دار نشدم، می‌خوام بچه بیارم از بهزیستی ، مدارک چ ...

سلام عزیزم چیز خاصی نمی خواد شما در سایت برای فرزند خواندگی ثبت نام کن مدارک خودت و همسرت رو باید بارگذاری کنی مثل شناسنامه کارت ملی آخرین مدرک تحصیلی در صورتیکه شغل دولتی داشته باشید حکم کارگزینی فیش حقوقی درصورتیکه شغل آزاد داشته باشی پروانه کسب سند منزل یا قولنامه اجاره منزل بعد خودشون باهاشون تماس می گیرند و مرحله به مرحله برای مصاحبه حضوری جلسات مشاوره بازدید منزل و آزمایشات پزشکی قانونی مثل عدم اعتیاد سلامت عقل و روان باهاشون هماهنگ می کنند در پزشکی قانونی اگه مدارکی دارید که مثلا نشون بده علت بچه دار نشدنتون چی بوده ضمیمه میشه البته اگه پنج سال از ازدواج گذشته باشه و در این مدت بچه دار نشده باشید فکر می کنم کافیه

سلام تو رو خدا میشه منم راهنمایی کنید ؟من ۹ساله بچه دار نشدم، می‌خوام بچه بیارم از بهزیستی ، مدارک چ ...

و البته وقتی تک تک این پروسه زمان بر طی شد و از تک تک این گزینش ها با موفقیت رد شدید(واقعا گزینش به تمام معناست) به یکی از خانه های نگهداری کودکان معرفی می شید بعد از مشخص شدن کودک به دادگاه معرفی می شید و دادگاه با مشاهده پرونده شما و نامه بهزیستی سرپرستی ۶ماهه مشروط رو به زن و مرد متقاضی میده و بعد از ۶ماه دوباره پرونده بررسی میشه اگه مشکلی نبود قاضی حکم سرپرستی دائم و دستور صدور شناسنامه برای کودک به نام متقاضیان رو میده و البته تعهد محضری مبنی بر اختصاص ثلث اموال به نام کودک باز کردن سپرده به نام کودک و بیمه عمر هم باید ضمیمه باشه .زن و شوهر متقاضی باید تعهد محضری بدهند که در راه پرورش کودک از هیچ چیز دریغ نکنند و تمام شرایط برای رشد همه جانبه کودک رو فراهم کنند 

خیلی جالبه .... کاش این تعهد رواز همه افراد می گرفتند مگه نه این که وقتی کودکی تحویل بهزیستی میشه پدر و مادر زیستی به هر دلیل شرایط مناسب برای رشد و نگهداری کودک رو فراهم نکرده بودند .... اگه یک پدرخوانده یا مادرخوانده خطایی کنه سریع همه جبهه می گیرن و میگن تو که نمی تونستی بیجا کردی سرپرستی شو قبول کردی شاید درست باشه ولی این همه پدر و مادر زیستی که بچه هاشون راهی بهزیستی شدن یا سر از زندان و و بیراهه درآوردند به حکم اینکه خودشون این فرزند رو  به دنیا آوردند مجاز بودند ؟؟؟.

و البته وقتی تک تک این پروسه زمان بر طی شد و از تک تک این گزینش ها با موفقیت رد شدید(واقعا گزینش به ...

من هر چی مدارک پزشکی داشتم همه را دور انداختم ، حالا نمی‌دونم از کجا برم گواهی پزشکی بگیرم ؟ 

بعدم ما خونه پدر شوهرم را سه طبقه ساختیم ، ولی خونمون به اسم خودمون نیست به اسم پدر شوهرم هست ، سند نداریم از خودمون ؟