2777
2789
عنوان

فرزندخوانده یا فرزند خودم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 35095 بازدید | 145 پست

[QUOTE=375364025]من هر چی مدارک پزشکی داشتم همه را دور انداختم ، حالا نمی‌دونم از کجا برم گواهی پزشکی بگیرم ؟  ،اول تو سامانه ثبت نام کن بعد شماره پرونده پیانک میشه برات حتمن نگهش دار،آخرین مدرک تحصیلی عکس دار،شناسنامه کارت ملی اجاره نامه یا سندی که نشون بده اون آدرس ساکن هستید( البته باید بنام خودتون باشه) ، سابقه بیمه ( اگر دارید ) ، اگرکارمندید فیش حقوقی اگر شغلتون آزادِ ، جواز کسب اگر هم جواز ندارید پرینت حساب ماه آخر رو بگیرید که نشون بده چقدر دریافتیتون هس،با چن صفحه از سند ازدواج(تو سامانه قسمت آپلود مدارک جزئیات نوشته)،همه اینارو ببرید کافی نت بارگذاری کنید،سابقه بیمه تون رو خودتون با موبایل نگیرید همونجا کافی نت بگید براتون دربیاره بارگذاری کنه،بعد بارگذاری برات پیام میاد که تایید شده یا نواقصی داره و بعد تایید مدارک میگن کی بری مصاحبه،

ما مصاحبه رو رفتیم منتظر مرحله بعدیم،ریز توضیخ دادم برات که به مشکل نخوری،انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

و البته وقتی تک تک این پروسه زمان بر طی شد و از تک تک این گزینش ها با موفقیت رد شدید(واقعا گزینش به ...

ممنون بانو از اینهمه توضیحات ارزشمند . من هم راهنمایی میخواستنم اگه هنوز به این تاپیک مراجعه میکنیدمیشه لطفا بنده رو هم راهنمایی بفرمایید

بانویی 57 ساله و مجرد هستم و تقاضای فرزند خوانده دادم و امکانات و شرایطش رو هم دارم. اول آیا به من فرزند میدن ؟ دوم کوچکترین سنی که میدن چه سنی هست؟ سوم من بخاطر شرایط شغلیم ممکنه سفرهای یکی دو روزه داشته باشم آیا وقتایی که نیستم میتونم بچه رو به همون بهزیستی که تحویل گرفتم بسپرم؟ آیا میتونم دو تا همزمان بیارم تا با هم سرگرم باشن و کمتر به من وابسته بشن؟ با سپاس از همه دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۳ سالمه ... اما همسرم مثل همسر شما بشدت مخالف بچس الان بچه داییمو آوردم پیش خودم و داریم بزرگش م ...

زت دایییت مخالفت نکرد؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
دقیقا سه نفر میشنایم فرزند خونده اوردن رزق و برکت و سلامتی ب شدت تو خونشون اومدخودشون میگن هر چی دار ...

آره باز فک کن بچه خودش باشه که دیگه بهتر اونم همینجور رزقش میاد 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
واقعا به نظرتون بالا نیست برای بچه دار شدن؟

من لیمارستان بستری بودم پرستار بیماریتان میگفت الان اکثر این خانما که زایمان کردن بالای ۴۰ هستن .چون سن ازدواج رفته بالا سن فرزند اووری هم رفته بالا

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

سلام عزیزم،من ۴۲ سالگی باردار شدم و خداروشکر هیچ مشکلی هم بوجود نیومد. میخوای اول برو کلینیک ناباروری هم چکاب شو هم باهاشون مشورت کن ببین نظرشون چیه 

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

اطلاع دارید شرایطش چیه؟خیلی دلم میخواد ی دختر داشته باشم .ولی از نوزادی .مشگل بچه دارشدن هم نداریم و ...

اشتباه، 

اول باید خودتون بچه دار بشین و با مشکلات بچه رو درک کنین بعد بچه ای که از خودتون نیست رو بیارین. من مشکل باروری داشتم و چند بار قصد کردم فرزند خوانده بگیرم اما خدا خواست و بچه دار شدیم. بعد از بچه داری متوجه شدم که اصلا نمیتونم بچه دیگه ای رو به فرزند خواندگی بگیرم چون گاهی اینقد بچه فشار میاره که شاید اون‌موقع به بعضی چیزا فکر کنی و تبعیض پیش بیاد تو ذهنت. البته من اینم. شاید خیلی ها اینجوری نباشن. 

ولی تا خودت بچه نیازی و بچه داری نکنی متوجه نمیشی. 

اما کسی که اصلا باردار نمیشه شرایطش فرق نمیکنه هرگز بچه ای از خودش نمیتونه داشته باشه که بخواد به تبعیض و خیلی چی ای دیگه فکر کنه

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
اشتباه، اول باید خودتون بچه دار بشین و با مشکلات بچه رو درک کنین بعد بچه ای که از خودتون نیست رو بیا ...

بله درسته ،کلا بیخیال بارداری و فرزند خواندگی شدم فعلا😁

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
بر فرض که قصدشون از آوردن فرزندخوانده حل کردن مشکلات ناباروری بوده باشه به نظرم فرزند خوانده آوردن ...

من همه راهی رفتم 

الان دلم می‌خواد بهم بچه بدن 

حرفات واسه الان نیست اما خیلی بهم آرامش داد 

مرسی 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
سلام گلم متوجه نشدم چطور همسرتون مخالف هستن اما الان اجازه دادن فرزند شخصی دیگه رو بزرگ کنن؟؟ چه فرق ...

یعنی چی بچه خودتون ارزشش بیشتره 

یعنی چون فرزند خوانده بچه خود آدم نیست پس ارزش نداره یا کمتره

متاسفم برای طرز فکرتون

یعنی چی بچه خودتون ارزشش بیشتره یعنی چون فرزند خوانده بچه خود آدم نیست پس ارزش نداره یا کمترهمتاسفم ...

من نگفتم ارزش بچه خودتون بیشتره ، یادم نیست چی تایپ کردم 

منظورم این بود چرا وقتی همسرشون اجازه میدن برادر زاده رو وارد زندگی کنن و بزرگ کنن حاضر نیستم فرزند خودشون رو داشته باشن. این بچه فامیل بلاخره باید برگرده سمت خانواده ش پس آدم وابسته نشه بهتره وگرنه از این نظر که کمک به دیگری هست و روان خانم اراک میشه تاثیر مثبت داره اما در درازمدت باعث افسردگی و تفکرات وسواسی دایمی میشه.

منکه اگه بدونم همسرم هرگز اجازه فرزند دوم بهم نمیدن قطعا فرزندخوانده اختیار میکنم