2777
2789
عنوان

فرزندخوانده یا فرزند خودم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 35169 بازدید | 145 پست
بله عزیزم  مشاور در حوزه فرزندخواندگی داریم  من خودم مثلا توی شهر خودمون مشاور فرزندخوان ...

سلام اگر بچه ایی هست و میخواهید به فرزند خواندگی بدین و خانواده بچه مشخص و کاملا سالمه و به من پیام بدین برای خواهرم میخوام. ولی همه چیز واضح و روشن باشه لطفا. در شرایط کنار میاییم. ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم بک فرزند خوانده ام  و با اطمینان کامل میگم هرگز پدرمادر و فرزند غیر ژنتیکی برای همدیگه ...

اونایی که بزرگت کردن پدر مادرتن، مگه الان تمام بچه ها از رفتار پدر مادراشون راضین؟؟؟ اکثراً از این مینالن که پدر مادرشون زوری میخوان یه چیزایی رو بهشون تحمیل کنن. خیلی دخترا هستن که پدرشون شدیداً محدودشون کرده یا... . پس این مشکلات فقط برای کسی که پروشگاهیه و به سرپرستی گرفتنش نیست.

اتفاقا خیلی از بچه های بهزیستی هم هستن که دوست دارن یه نفر بیاد و اونا رو انتخاب کنه و بتونن پدر مادر داشته باشن. شما نمیدونی تنهایی و بی کسی توی این جهان یعنی چی. وقتی که هیچ کسو نداشته باشی، کسی نباشه حمایتت کنه ، پدری نباشه که توی سختیا یا مشکلات بدونی به فریادت میرسه ، مادری نباشه که گاهی قربون صدقت بره و... .

سلام استارتر عزیز. شرایط مشابه با شما داریم ... شما چه تصمیمی گرفتین در نهایت ؟ 

سلام، ببخشید من الان پیام شما رو دیدم.... راستش هیچ تصمیمی نگرفتیم، در واقع متأسفانه هیچ کدوم نه بچه ی خودمون نه فرزندخوانده

نه عزیزم  شما باید از طرف پزشکی قانونی مدرکی دال بر اینکه خودتون یا همسرتون مشکل نازایی دارید ...

اینطور نیست عزیزم، اگه چندسال از ازدواج گذشته باشه و بچه نداشته باشن نیازی به مدرک پزشکی نیست، البته این چندسالی که میگم در شهرهای مختلف متفاوته، یه شهری میگه ۸ سال، یکی ۱۰ سال.....

پدر خوانده من وقتی فهمیدم که من بچه واقعیشون نیستم که قشنگ تو چشمم نگاه کرد و گفت من که راضی &n ...

خوب الان پدر واقعی خودم هم وقتی خواستگار برام اومد

سنم کم بود گفتم فکر کنم جواب بدم گفت اگه قبول کنی عقد کردی برو 

تصور نمیکنی شما دلت باهاشون نیست. اون منظورش اینه که شما هیچ وفت اونو پدر خودت ندونستی و دنبال پدر خودت هستی. احساس میکنه اشتباه کرده و شما بچش نشدی.. باید با واسطه و طوری که اذیت نشن پیگیر میشدید 

یه پادکست هست به نام (رادیو مرز) که در یک قسمتش کسانی که فرزند خوانده شدن صحبت میکنن بنظرم برای شما ...

عزیزم ممنونم ازت بابت معرفی این پادکست خیلی عالی بود

شما منو به سمت منبع بزرگ اطلاعات درمورد فرزندخواندگی راهنمایی کردی.  خدا برات بهترینارو بخواد

😍😍😍😍

من خودم بک فرزند خوانده ام  و با اطمینان کامل میگم هرگز پدرمادر و فرزند غیر ژنتیکی برای همدیگه ...

سلام عزیزم ازت کمک میخام امیدوارم هنوز با این شمارت نی نی سایت باشی

من یه دختر آوردم الان ۱۴ ساله وخیلی رفتاراش باما درتضاده ،طوری که خیلی وقتا از کرده ی خودم پشیمون میشم 

خیلی دوست دارم بدونم چه طور باهاش رفتار کنم که بزرگتر شد حداقل تو جامعه انسان درستی باشه

پدر خوانده من وقتی فهمیدم که من بچه واقعیشون نیستم که قشنگ تو چشمم نگاه کرد و گفت من که راضی &n ...

هنوز که زنده ن یه طور صحبت کن یه وصیت نامه محضری بنویسن بعد فوتشون اموال به شما برسه

سلام، ببخشید من الان پیام شما رو دیدم.... راستش هیچ تصمیمی نگرفتیم، در واقع متأسفانه هیچ کدوم نه بچه ...

سلام گلم اگر هنوزم تصمیم دارید برای فرزند خواندگی دوقلوی دختر و پسر دو سال و نیمه زیبایی هستن که مادرشون میخواد به خانواده ای مطمئن بسپاره اگر مایل بودین پیام بدید 

سلام گلم اگر هنوزم تصمیم دارید برای فرزند خواندگی دوقلوی دختر و پسر دو سال و نیمه زیبایی هستن که ماد ...

سلام دوست عزیز لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید ممنونم 🌷

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.