2777
2789
عنوان

فرزندخوانده یا فرزند خودم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 35169 بازدید | 145 پست
یعنی بر خلاف تصور ما بچه ها ی بهزیستی دوست ندارن کسی به فرزندی قبولشون کنه و این خوشحالشون نمیکنه؟ ی ...

چرا دوست دارن که خانواده داشته باشن اما بعدها هزاران مشکل پیش میاد و من ندیدم کلا رضایتمندی دو طرف باشه مگر درموارد نادر 

دقیقا درسته عزیزم  متاسفانه این مشمل هست که در اکثریت موارد فرزندخواندگی وجود داره  اولش ...

هیچکدوم برای رضای خدا نیست همه برای اینه که آدم دیگه بیاد مشکلات تنهایی و ناباروریشون حل کنه و فقط همه چیز برای خودشون میخان اخرم میکن حالا بد کردیم اومدیم آوردیم بزرگت کردیم انگار دنبالشون فرستاده بودیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم برای رضای خدا نیست همه برای اینه که آدم دیگه بیاد مشکلات تنهایی و ناباروریشون حل کنه و فقط ه ...

متاسفانه واقعیت هم در نود درصد مواقع همینه 👍👍👍 

خیلی ها میگن ما بچه میاریم از بهزیستی که بهش زندگی بهتر بدیم . اما این زندگی بهتر از دید خانواده متقاضی چیه ؟ از دید بچه هم باید ببینی قضیه رو. 

مثلا من مورد دیدم که بچه ای که بهره هوشی پایینی رو داره به زور ثبت نام کردن کلاس انگلیسی و اصرار و فشار فراوان که بخاطر خودش فرستادیمش کلاس زبان . 

حالا تو تصور کن اون بچه چه عذابی میکشه. 

اوووه هزاران چیز دیگه که از گفتنش از حوصله خارجه

متاسفانه واقعیت هم در نود درصد مواقع همینه 👍👍👍  خیلی ها میگن ما بچه میاریم از بهزیستی که به ...

پدر خوانده من وقتی فهمیدم که من بچه واقعیشون نیستم که قشنگ تو چشمم نگاه کرد و گفت من که راضی  نبودم بیارمت اینقدر مادرت کریه زاری کرد به خاطر بچه آوردیمت الانم ناراحتی برو اسمت از شناسناممون پاک کن لیاقت ما رو نداری 

درصورتیکه من خیلی محترمانه ازش پرسیدم پدرمادر واقعیم کین کجان 

با اینکه میدونستن نگفتن بهم و حتی یک درصد اموالم به اسمم نکردن و الانم بعد فوتسون هیچی بهم نمیرسه 

البته بلافاصله بعد اینکه با من اینکار کرد پارکینسون گرفت و الان زمین گیر شده 

با اینکه من میرم بهشون سرمیزنم و بهشون میرسم هم خودم همسرم اما در دل هرگز حلالشون نمی کنم هیچوقت 

اینجور رفتارها بعد باعث سواستفاده همسر خانوادش میشه و هزاران مشکل برای امثال ما بوجود میاره خدا از سر تقصیراتشان هرگز نگذره 

سلام گلم متوجه نشدم چطور همسرتون مخالف هستن اما الان اجازه دادن فرزند شخصی دیگه رو بزرگ کنن؟؟ چه فرق ...

سلام عزیزم 

به خدا فقط بهونه میاره مثلا میگه حوصاه بچه رو ندارم (درحالی که برا بچه یکی دیگه اینو نمیگه) میگه سنت کمه (درحالی که ۲۳ سالمه)

خودم حس میکنم هنوز نمیتونه مسئولیت بچه به عهده بگیره . اینجا هم که مطرح کردم همه تایید کردن

بعد ما یه سری مشکلات داریم اما خب به هرحال حلش میکنم ... حس میکنم فکر میکنه که روزی قراره از هم جدا شیم و برا همین نمیذاره بچه بیاریم

به خدا نمیدونم...

خیلی مخالف بچس . اینقدر دوست دارم از خودم بچه داشته باشم

اما با بچه داییم اینقدر مهربونه 

درسته یه وقتایی عصبی میشه اما خیلی با هم خوبن 

البته دختر داییم یه تایمی هم پیش باباشه یا خونه مامانبزرگمه

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
شما که خیلی جوونید، چرا بچه داییتون پیش شماست؟ 

همسرم مخالف بچس 

بالا هم برا یه کاربر گفتم

بچه داییم هم پدر و مادرش از هم جدا شدن و مامانش ازدواج کرده و ایران نیست 

داییم هم بیشتر تایمش سرکاره و بچه پیش مامانبزرگم بود یا یه وقتایی خونه خاله هاش یا عمه هاش بود 

اما خب تا کی....

با موافقت همسرم آوردیمش پیش خودمون 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
واقعا به نظرتون بالا نیست برای بچه دار شدن؟ 

نه اصلا 

به خدا ۲ تا از دوستام تو سن ۴۰ سالگی و ۳۹ سالگی بعد ۲۰ سال باردار شدن 

عمم ۴۰ سالش بود بچه دار شد

الان ۴۹ سالشه . اینقدر دخترش ناز و باهوشه که نگو😍

پدر خوانده من وقتی فهمیدم که من بچه واقعیشون نیستم که قشنگ تو چشمم نگاه کرد و گفت من که راضی &n ...

با تمام وجود درکت میکنم چون بارها از این موارد دیدم  و میدونم چه عذابی رو متحمل میشید 

با تمام وجود درکت میکنم چون بارها از این موارد دیدم  و میدونم چه عذابی رو متحمل میشید

ممنون عزیزم شغل بسیار خطیر و ارزشمندی دارید خدا خیرتون بده که خانواده ها آگاه می‌کنید امیدوارم در انجام این مسئولیت همیشه موفق باشید.❤️

پدر خوانده من وقتی فهمیدم که من بچه واقعیشون نیستم که قشنگ تو چشمم نگاه کرد و گفت من که راضی &n ...

چقدر ناراحت کننده، متأسفم امیدوارم الان در آرامش باشید... چطور تونستن اینطور بی وجدان باشن، شما که ازشون نخواستید خودشون خواستن.. نمیتونم این منطقشون رو درک کنم.. این هم مثل به دنیا آوردن یه بچه ست، اون بچه که خودش نخواسته متولد بشه پس همه ی مسئولیتش با ماست که اینطور خواستیم. 

همسرم مخالف بچس  بالا هم برا یه کاربر گفتم بچه داییم هم پدر و مادرش از هم جدا شدن و مامانش ...

خدا خیرتون بده، انشاالله که بهترین ها هم برای شما و هم برای اون بچه پیش بیاد. 

چقدر ناراحت کننده، متأسفم امیدوارم الان در آرامش باشید... چطور تونستن اینطور بی وجدان باشن، شما که ا ...

متاسفانه آرامش تنها واژه ای که تا این سن ۴۲ سالگی هرگز ندیدم و نخواهم دید هرچند تاوانش آدم به بدترین شکل بازم دارن میدن اما کودکی نوجوانی جوانی ازدست رفته من هرگز برنمیکرده ن ازابتدایی ترین حقوق انسانی محروم بودم حتی از حیوان هم کمتر چون حیوان حداقل آزادی داره براساس غرایزش عمل کنه کن همونم نداشتم الانم ندارم و حتی نفرین هم دیگه فایده ای نداره 

متاسفانه آرامش تنها واژه ای که تا این سن ۴۲ سالگی هرگز ندیدم و نخواهم دید هرچند تاوانش آدم به بدترین ...

سلام میدونم شرایط سختی داشتین ،ولی متاسفانه بعضی پدر مادرهای واقعی هم بهتر نیستن،ولی بچه هاشون مجبورن تحمل کنن،امیدوارم خدا براتون جبران کنه و بهترین هارو نصیبتون کنه

خدا خیرتون بده، انشاالله که بهترین ها هم برای شما و هم برای اون بچه پیش بیاد. 

خیلی ممنونم🌹🙏