2777
2789
عنوان

فرزندخوانده یا فرزند خودم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 35168 بازدید | 145 پست
ممنونم که شرکت کردید، میشه بیشتر توضیح بدید؟ یکی از دلایل ما ثوابش هست و اینکه شرایط خوبی برای یه بچ ...

فراهم کردن یک شرایط خوب از دید شما چیه عزیزم؟ 

خیلی عمیق بهش فکر کن . 

شما قراره یک بچه آسیب دیده که خیلی چیزهایی که باید تجربه میکرده ولی نکرده یا خیلی چیزهایی که نباید میدیده و دیده رو با روح پر از خشم و درد به امن ترین محل زندگی خودت راه بدی. 

توان خیلی بالایی میخواد. 

همه چیز فقط در حد براورده کردن نیاز مالی و دست محبت بر سر کشیدن نیست. 

ممنونم از حمایتتون🌹

❤️❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار ساله ازدواج کردم، 41 سالمه

۴۱ ک میشه بچه دار شد اک واقعا دلت بچه خودتو میخاد میتونی …

اصلا امتحان کردی ک ببینی میشه یا ن ؟

دختر عمه شوهرم با ۴۳سال سن کاشت کرد نمیدونم چی کرد الان ۳قلو پسر داره 

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 
بله دوساله ازدواج کردن  اولش میگفت من بچه دار نمیشم رفت شیراز بعد چند ماه باردار شد بچش هفته ب ...

انشاالله به سلامت به دنیا بیاد ولی چقدر بد که همچین طرز فکری دارن، ببخشید ولی دلم سوخت برای اون بچه😔

فراهم کردن یک شرایط خوب از دید شما چیه عزیزم؟  خیلی عمیق بهش فکر کن .  شما قراره یک بچه ...

من که دوست دارم اگر امکانش باشه نوزاد قبول کنیم، اگر که نشه بهزیستی خودش مشاور مطمئن و با تجربه داره برای اینکه بجه آسیب نبینه و به ما هم کمک بشه که بدونیم چطور باید رفتار کنیم؟ 

۴۱ ک میشه بچه دار شد اک واقعا دلت بچه خودتو میخاد میتونی … اصلا امتحان کردی ک ببینی میشه یا ن ...

من تا بحال اقدامی نکردم، یعنی تا الان بچه نمیخواستیم چون ریسکش بالاست با توجه به سنم

مادرمن ۴۰ سالگی خواهر کوچولومو اورد الانم که ۴۵ سالشه برای کاشتن دومی در حال اقدامه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
مادرمن ۴۰ سالگی خواهر کوچولومو اورد الانم که ۴۵ سالشه برای کاشتن دومی در حال اقدامه 

بسلامتی،اگه امکان داره بگید که چرا مادرتون الان اقدام کردن؟ شما خودتون چند سالتونه؟ 

من که دوست دارم اگر امکانش باشه نوزاد قبول کنیم، اگر که نشه بهزیستی خودش مشاور مطمئن و با تجربه داره ...

بله عزیزم 

مشاور در حوزه فرزندخواندگی داریم 

من خودم مثلا توی شهر خودمون مشاور فرزندخواندگی هم هستم 

بله عزیزم  مشاور در حوزه فرزندخواندگی داریم  من خودم مثلا توی شهر خودمون مشاور فرزندخوان ...

ممنونم که وقت گذاشتید، امیدوارم بتونیم بهترین تصمیم رو بگیریم... من فکر میکردم قبول سرپرستی یه بچه ای که بهریستی زندگی میکنه خوشحالش میکنه و به نفع بچه ست ولی اونطور که از حرفای شما و اون دوست عزیز که خودشون فرزند خونده بودن برداشت کردم اینه که ظاهرا تصور ما و اکثریت جامعه درست نیست.. انگار اگر همونجا که هستن حمایت مالی بشن بهتره، درست متوجه شدم یه نه؟ 

ممنونم که وقت گذاشتید، امیدوارم بتونیم بهترین تصمیم رو بگیریم... من فکر میکردم قبول سرپرستی یه بچه ا ...

سلامت باشید❤️ 

نمیشه دقیقا گفت اگر توی مراکز باشن براشون بهتره . 

در واقع وقتی از محبت خانواده اصلی خودشون دور باشند هرجایی براشون سخت میگذره. 

اینکه شما بتونید عشق و محبت و رفاه رو براشون فراهم کنید خیلی خوبه ولی به شرطی که راه درستش رو واقعا بلد باشید چون در اون صورت آسیب بدتری بهشون وارد کردید. 

فرزندخواندگی خیلی خیلی وظیفه ی حساسیه. مدام با وجدان خودتون درگیر هستید . 

اگر واقعا راهی هست که بتونید خودتون بچه دار بشید قطعا بهتون توصیه میکنم بچه خودتون رو بدنیا بیارید . 

سلامت باشید❤️  نمیشه دقیقا گفت اگر توی مراکز باشن براشون بهتره .  در واقع وقتی از محبت خ ...

ممنونم از راهنمایی و وقتی که گذاشتید... دقیقا درست میگید، کار بسیار سختیه اگر نتونیم درست انجامش بدیم و یا اگر اون بچه مشکلی براش پیش بیاد یا اینکه خوشحال نباشه یا آینده ی خوبی نداشته باشه همیشه عذاب وجدان خواهیم داشت... اگر خیلی باهاش راه بیایم یجور آسیب میبینه، اگر خیلی سخت بگیریم یجور دیگه.. اینکه بتونیم درست رفتار کنیم خیلی مهمه، خدا کمکمون کنه راه درست رو انتخاب کنیم.