2777
2789
عنوان

فرزندخوانده یا فرزند خودم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 35168 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم  تا چند سال پیش میدادن ولی الان قانون فرق کرده چون عملا در حق بجه های فرزندخوانده اجح ...

عزیزم من بچه ندارم و تاالانم هم اقدام نکردم برای بارداری .همسرمم با فرزند خوندگی مشگلی نداذه .میتونم ی بچه بیارم بعدا خودم بچه دارشم؟ارزومه ی دختر بیارم از پرورشگاه

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
درست  فرزند خواندگی کار قشنگ وهمه پسندیه ولی آیا شما میتونید ودر توان شما هست نباید احساسی تصمی ...

میدونم خیلی باید روش فکر کردو منطقی تصمیم گرفت، فعلا فکریه که به ذهنمون رسیده باید مشورت کنیم

شما در مورد شرایط و مراحلش اطلاع دارید؟ 

مرحله اولیه اش ثبت نام در سامانه فرزندخواندگی 

بعد که تایید شدید و یه کد براتون اومد به بهزیستی شهر خودتون قسمت شبه خانواده مراجعه میکنید و پرونده تشکیل میدید. 

اونجا شرایط شما رو بررسی میکنن و اگر واجد شرایط باشید بهتون یه بچه ای که در مراکز نگهداری هست رو معرفی میکنن. بعد توی مرحله مشاوره قرار میگیرید و در صورت تایید صلاحیت و سازگاری با بچه مورد نظر به صورت ازمایشی به مدت شش ماه و با حکم دادستانی بچه تحویل شما میشه. 

عزیزم من بچه ندارم و تاالانم هم اقدام نکردم برای بارداری .همسرمم با فرزند خوندگی مشگلی نداذه .میتونم ...

نه عزیزم 

شما باید از طرف پزشکی قانونی مدرکی دال بر اینکه خودتون یا همسرتون مشکل نازایی دارید داشته باشید. 

41 عزیزم

فرزند خواندگی.دلایلم ایناس.یک کار انسانی بزرگ هست و سرنوشت یه بچه رو تغییر میدید.دوم سلامتی و هیکل خودت رنج بارداری زایمان رو نداری .هیکلت داغون نمیشه.افسردگی زایمان نمیگیری

آرزومه که بغلم کنی خودت....
من خودم بک فرزند خوانده ام  و با اطمینان کامل میگم هرگز پدرمادر و فرزند غیر ژنتیکی برای همدیگه ...

یعنی بر خلاف تصور ما بچه ها ی بهزیستی دوست ندارن کسی به فرزندی قبولشون کنه و این خوشحالشون نمیکنه؟ یعنی این کار به ضررشونه؟ 

من خودم بک فرزند خوانده ام  و با اطمینان کامل میگم هرگز پدرمادر و فرزند غیر ژنتیکی برای همدیگه ...

دقیقا درسته عزیزم 

متاسفانه این مشمل هست که در اکثریت موارد فرزندخواندگی وجود داره 

اولش همه برای رضای خدا و ثوابش احساسی تصمیم میگیرن و بعد که وارد عمل شدن تازه چشم و گوششون باز میشه

دوست عزیزم با توجه به اینکه من خودم کارمند بهزیستی و مشاور اموزات فرزندخواندگی هستم بهت میگم اگر واق ...

ممنونم که شرکت کردید، میشه بیشتر توضیح بدید؟ یکی از دلایل ما ثوابش هست و اینکه شرایط خوبی برای یه بچه فراهم کنیم