2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب همه نون خامه ای داد ولی ب من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌گم ولش کنقبلاً هم که باهم زندگی میکردیم شوهرم واسم بستنی خرید اومد خونه دیدم نشسته تو اتاقم بعد ...

🤣🤣🤣

من نمیتونم نگم چون شوهرم خودش میگه منم میگم ولش کن سری بعد نون خامه‌ای بخر خونه خودتون تعارف نکن 🤣🤣

قطعا من بودم ناراحت میشدمچیزی نیست که بگی حواسش نشدهعمدا شما رو رد کرده ب بغل دستی تعارف کردهاگه مثل ...

شیرینی رو هم خودمون برده بودیم ، باهم خوبم هستیم میگیم میخندیم

نمیخاد برن‌ گم شن دخترم خاست بهشون گف بهش گفتن مگه واسه ما نیوردی؟؟!!!

چه گدا صفت

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چون برا خودمم پیش اومده درکت میکنم من خیلی ناراحت شده بودم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چقد رومخن باید به شوهرت میگفتی موقع برگشت برا خودتونم بخره ،زنیکه گشنه به نوه ش هم رحم نمیکنه عین مادرشوهر منه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

پس یه دیدگاه دیگه ای دارن 

شما بذار پای اینکه مهمون نوازی یادندارن

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

حالا اسی این کار با خودش میکرد تا اسی طلاقش نمی‌گرفت آروم نمیشد

اره خب قضاوت ادما کارراحتیه عزیزم

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲