2777
2789
عنوان

نامزد من جوریه که دخترا دنبالشن😭واقعا دنبالشناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 13668 بازدید | 250 پست
من متاهلم شوهرم دارم اما امیدوارم تو مجرد نباشی 😅جدا از شوخی خیلی شبیه اش همه جا هست مخصوصاً جایی ک ...

من مجردم

باور کن بالای ۱۰ تا پسر این شکلی یا حتی بهتر اومدن به من پیشنهاد دادن من محل ندادم. نمیدونم شاید طرف خیلی پولداره که دخترا میان سمتش یا شایدم اسی فقط فکر میکنه که دخترا میان سمتش 

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زمانی که توی رابطه بودم، همکلاسی مهدکودک و اکس و دختر همسایه بهم نخ میدادن، ولی زمان مجردی نه 😂😂 واقعا توی اینستاهم راجب این موضوع خونده بودم واقعا باگ خلقته، پسرا زمانی که توی رابطه میرن این اتفاق براشون میوفته چون از چشم بعضی دخترا جذاب دیده میشن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

بزرگ نمایی؟ وقتی با چشمای خودم تک تک چیزارو دیدم چی بگم؟ وقتی اکسش که ازدواج کرد بعد یه مدت دوباره ا ...

قشنگم وابستگی چشماتو کور کرده میگی عرق میخوره بد دهن فحش میده ، دوستاش شماره ها دختر ها بهش می رسونند یعنی چی نمی‌فهمی ؟

معلوم نیست که بازی خوردی این کوهی که ازش ساختی تپه است قشنگم 

بقول مشاورم برای ازدواج دنبال خورشید زندگی ات باش ،وگرنه آسمون شب روز یکی فقط ماه قدرت روشنایی نداره 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من ته ته وابستگیم جوری که کات میکنه میرم التماسش😭💔

اون کات می‌کنه؟!

می‌تونم‌ بپرسم چند سالتونه؟

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

من مجردمباور کن بالای ۱۰ تا پسر این شکلی یا حتی بهتر اومدن به من پیشنهاد دادن من محل ندادم. نمیدونم ...

الله علم اما خیلی خودشو دست کم گرفته 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نه ولی خونه ماشین داره

خب دیگه. خونه داره خودش یک درصد ممکنه برای خودش مکان درست کرده باشه.‌ دخترایی هم که بی‌خانواده باشن عاشق مکان مفت و چیپس و عرق. البته قضاوت نمیکنم گفتم یک درصد 

درکل خودتو خسته نکن براش.‌

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

پژو پارس اسپرت خیلی جذاب خیلی

جدی میگی 😐

پارس ماشین جذب کننده ایی مگه 207 نبود مگه من فکر کردم کم کم c200 داره 

دختر خوب اگه دوسش داری این اعتماد به نفس کاذب بهش القا کنی دودش تو چشم خودت میره