2777
2789
عنوان

فرزندخوانده یا فرزند خودم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 35095 بازدید | 145 پست

من مجردم و خب قطعا یه مادر بهتر میتونه در این مورد نظر بده 

اما دیدگاه خودم اینه که اون عشق به فرزند 

و تبدیل به خانواده شدن از باهم و کنار هم زندگی کردن میاد 

و ای کاش که این مسعله متدوال تر بشه 

و راحتتر به فرزندی بپذیرن این بچه هارو

تازمانی که میشه برای یه بچه ای که نیاز 

به محبت و حمایت داره پدرو مادر بود

چرا که نع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی اینجور جلوی کارشناس فرزند خواندگی یا کمیسیون فرزندخواندگی حرف بزنی پرونده تو میبندن ؟فقط برای ...

نه نمیدونم سنی ندارم که دربارش بدونم از علاقم گفتم. 

فقط اینکه من منظوری ندارم گفتم یتیم همه میگن و کلمه بدی نیست شاید کلمه رسمی ترش بی سرپرست باشه

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

من زیاد راجع به بهزیستی اطلاع ندارم ینی قبول.نمیکنن اگر.خودت بچه داشته باشی؟

نه عزیزم قبول نمیکنن 

وقتی وارد سامانه فرزندخواندگی میشید اولویت اول با خانواه های بدون فرزند هست ، بعد دختران مجرد بالای سی و پنج سال و بعد خانواده ای که خودش بچه داره که عملا با این شرایط شما واجد شرایط اولیه نیستید

من خودم بک فرزند خوانده ام  و با اطمینان کامل میگم هرگز پدرمادر و فرزند غیر ژنتیکی برای همدیگه ...

چرا اذیتت کردن ؟چند سالگی به بعد بزرگت کردن 

خسته و در مانده ام نور امیدی بفرست یا رب 
شما در مورد شرایط و مراحلش اطلاع دارید؟ 

دارم تا یه حدی 

عموم کارشناس فرزندخواندگی بود و الان هم مدیریت مرکز بچه های ۱۰ تا۱۴ ساله پسرونه ست 

سرچ کنید کامل نوشته اما 

میترسم بگم اشتباه باشه 

آیا به کسانی که خودشون یک بچه دارند هم فرزند خوانده میدند اگر اینطوره شرایطش چیه؟

نه عزیزم 

تا چند سال پیش میدادن ولی الان قانون فرق کرده چون عملا در حق بجه های فرزندخوانده اجحاف میشد . مثلا اینکه بچه های اون خانواده ناسازگاری میکردن و از این قبیل مشکلات. 

اینجوری هم در حق بچه ی فرزند خوانده کودک ازاری اتفاق میفتاد هم بنیان خانواده متقاضی دچار تشویش میشد. 

میترسم نتونم عدالت رو رعایت کنم

به نظر منم بهتره فرزند خوانده بیارین هم به خاطر ریسک بارداری و هماینکه میتونین بچه بزرگتر بیارین.البته چون احتمالا همسر شما بزذگتر از خودتون نوزاد بهتون تعلق نمیگیره

همتای مامانم بودم❤

عزیزم برای فرزند خواندگی باید مدارک پزشکی داشته باشید که توانایی بچه دار شدن رو ندارید 

من تا به حال اقدامی برای بچه دار شدن نکردم، چون بچه نمیخواستیم ولی الان به این نتیجه رسیدیم که حداقل برای یک یا دو بچه زندگی خوبی فراهم کنیم