2777
2789
این بده😂

😂😂حالا همچین بدم نی هر وقت میبینمش تو دلم به تباهی خودم میخندم

نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشن‌تر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگه‌دارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای که خدا بگم چیکارت کنه

باز یاد اون بیشرفت اسکول افتادم

والا هروقت یادم میاد میگم خاک توسرم بااین چرا رفیق شدم

قیافش عین میمون

صداش عین الاغ

خانواده قده قزمیت عین بز

لامصب کل حیوانات باهاشون نسبت خونی داشتن کچه سگ👊🏻😐

الان عین نوار بهداشتی شده لای...👊🏻🤢

واقعا چقدر بچه و تباه بودم بااین الاغ بودم😆🫣

خداروشکر که رفت یکی بهترش اومد 😎

خوش بحالت 

من دنبال عشق و دوست پسر اینا نبودم 

ولی یه خواستگار توی مخیط  کارم برام پیدا شد

با هم کلی حرف زدیم 

به بهانه الکی مثل یه حیون رفت 

هنوز حالم بده 😭😭

تلفن خونه قطع شد، ارتباط ماهم قطع شد 

بادختر همسایه دیوار به دیوار دوست شد. همونم گرفت(اینم اضافه کنم اون شهر دیگه بود ومنم شهر دیگه همسایه خالم بودن)عقد دخترخالم رفتم شهرستان همون شب هم مراسم عقد اون بود ماجرا رو دختر عموش برام تعریف کرد،  الان خوشحال وخوشبخت داره زندگی میکنه یه دختر هم داره  رییس بانک هم شده، یبار رفتم دم بانکش که ببینمش شاید فراموش بشه وبه خوابم نیاد، عابر بانکم چندبار رمز اشتباه زده  دستگاه کارتو مصادره نکرد، رفتم بانک گفتم کارتم گم شده ازشهرستان اومدم برام صادر کنید منو دید نشناخت 😂😂😂😂قبلا خیلی زشت بودم... دیدم خدا شاهده بعده 20سال تکون نخورده  فقط شقیقه هاش اندازه بند انگشت سفید بود (بعده 20سال دوسه ماه یبار خوابش رو می بینم وپریشون از خواب بیدار میشم) هعی روزگار نامرد هعییییی  خیلی وقتا میاد به خوابم و روزمو خراب میکنه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
خوش بحالت  من دنبال عشق و دوست پسر اینا نبودم  ولی یه خواستگار توی مخیط  کارم برام ...

منم مثل تو بودم 

الان دارم خودمو سر زنش مبکنم که چرا حرص میخوردم طرف اصلا ارزششو نداشت! 

از خدایی که خالق اسمون و زمینه ،کم نخواید 🤍🌍

شوهرم مغازش🤣

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی...