2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم خونه مجردی گرفته دنبال عشق و حال و هوسشه ‌ و درامدش رسیده ماهی ۵۰میلیون با نزول و دلالی  🙂(البته همسرم  شد و قسمت نشد بمونیم جدا شدم ولی هنوزم عشق اولمه)

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

وای چه داستانی 🤦🏼‍♀️😅😅

دیگه قسمت این بوده😂

نابود هستم...!این از همه چیز برایم روشن‌تر است!موضوع فقط این است تا آنجا که امکان دارد، سرم را بالا نگه‌دارم تا غرق نشوم.....آرامش🖤
نممی‌دونم واقعا...خانما کسی پیج حمید گودرزیو نداره ببینه کجاست؟؟؟ خاک تو سرم واقعا🤣🤣

از زنش جدا شد یادمه

حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده                                           حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم.                    حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم              حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن.              حس میکنم  پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده.                حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....

عشق اول نه  عشق آخرم  هرروز  میبینمش  خوبه  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم