الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شنیدم خونه مجردی گرفته دنبال عشق و حال و هوسشه و درامدش رسیده ماهی ۵۰میلیون با نزول و دلالی 🙂(البته همسرم شد و قسمت نشد بمونیم جدا شدم ولی هنوزم عشق اولمه)
زمانی که دنبال عشق نبودم با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید
نممیدونم واقعا...خانما کسی پیج حمید گودرزیو نداره ببینه کجاست؟؟؟ خاک تو سرم واقعا🤣🤣
از زنش جدا شد یادمه
حس میکنم توپم افتاده خونه همسایه و با یه چاقو توی شکمش تحویلم داده حس میکنم اشتباهی تو چاییم نمک ریختم. حس میکنم گلدون مورد علاقه مامانم شکستم حس میکنم دست دراز کردم که سلام کنم چون بچه بودم ندیدن. حس میکنم پام یه پله رو ندیده و ته دلم خالی شده. حس میکنم کل زندگیم خواب میدیدم دارم از ارتفاع میفتم پایین هنوز ب زمین نرسیدم .....
زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم