2777
2789
عنوان

چطوری با همسرتون آشنا شدین👀🖐🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 4304 بازدید | 136 پست
ما همدیگه رو توی عروسی دیدیم عروسی برادرزاده اش که همسایه مابود دیگه بعد ازون باهم حرف زدیم و ادام ...

چطوری تو عروسی ینی شماره داد؟

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
چه شوهر خاله خوبی😂

اره خیلی من که همیشه مدیونشم😁😁😁😁

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقتون پایدار 😍 ۱۴ سال اذبت نشدی؟

سلامت باشی گلم ممنونم

اذیت فقط دور بودن اذیت میکرد وگرنه ۱۴سال خاطره خوش داشتیم واااای نمیدونی چقد لذت بردیم این ۱۴سال حتی محمد میومد پیش ما شام میبردیم بیرون 😁😄

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

هم دانشگاهی در دو مقطع کاردانی و ارشد بودیم بعد از ۱۱ سال آشنایی هم ازدواج کردیم، مقطع ارشد به خاطر راضی کردن خانوادش مجبور شدم از شمال ایران بیام جنوب ایران که خانوادش راضی بشن 

تو شانس داشتی

نه عزیزم اشتباه نکن

این  شوهرم بود که  خیلی شانس داشت من بعله دادم

😁😁😁😁

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
هم دانشگاهی در دو مقطع کاردانی و ارشد بودیم بعد از ۱۱ سال آشنایی هم ازدواج کردیم، مقطع ارشد به خاطر ...

الان جنوب داری زندگی میکنی؟

چقدر اشنایی ها زیادن

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈