2777
2789
عنوان

مامان هایی که جنین ناهنجار سقط کردن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3165 بازدید | 42 پست

تسلیت میگم 

انشالله که آخرین غمتون باشه و اینکه بهترین کار برای بهتر شدن روح و روانتون اصلن به چیزای منفی فکر نکن 

انشالله بارداری سالمی رو خواهی داشت و هیچوقت قرار نیست سقط دوباره اتفاق بیفته 

نگران نباش 

انرژی مثبت به خودت بده روحیتو نباز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من بچه ی اولمو  تو شونزده هفتگی سقط کردم. اونم ناهنجاری داشت به خاطر سندرم امنیوتیک باند ظریف. خیلی خیلی برای بارداری بعدیم نگران بودم. تا هفته سیزده که برم سونوی ان تی مدام استرس داشتم. ولی خداروشکر بچه ی دوم سالم بود. الانم هشت ماهشه و تو بغلم خوابیده.

19 هفته دیگه یه جورایی زایمان بود عزیزم. 30 ساعت طول کشید تا سقط بشه با قرص زیرزبونی و آمپول فشار.&n ...

چقدر بهت سخت گذشته عزیزم.

خیلی جوونی.‌ راحت باردار میشی. این بارداریت هم ربطی به بارداری بعدیت نداره. نگران نباش.

فقط و فقط و فقط باید بی‌خیال باشی و استرس نداشته باشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چه سوالیه که میپرسید؟! معلومه که خودش دیده. 

ب شما توهینی شد از سوال بنده؟ یا از شما سوال پرسیدم؟ 

یاد بگیرید تا وقتی یچیزی به شما آسیبی نمیزنه یا طرف مقابل شما نیستین بی جهت حمله نکنید به بقیه 

شما از کجا ایجور دقیق مطمئنید ک خودشون دیدن؟ 

خودشون جواب میدن شما لطف کنید حمله نکنید

سلام عزیزم امیدوارم خیلی زود حالت بهتر شه و آماده شی برای بارداری بعدی  ببخشید سقط ک کردی اندا ...

ممنون عزیزم. ان شاالله 🙏🙏

بله خودم دیدمش. بچه بزرگ بود چطوری بگم اندازه اش رو. ولی بزرگ بود به نسبت. حدود 20 و خرده ای سانت و یه بچه کامل کامل بود

تسلیت میگم عزیزم من پارسال20هفته سقط کردم بچه معلول بود الان 7ماهمه سونوگرافی گفته سالمه دیگه باید به دنیا بیاد ببینم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ممنون عزیزم. ان شاالله 🙏🙏 بله خودم دیدمش. بچه بزرگ بود چطوری بگم اندازه اش رو. ولی بزرگ بود به نس ...

واقعا؟ آخه توی گوگل ک میزنی مثلا هفته 20 رو نوشته جنین اندازه ی سیب درختیه 

میخواستم ببینم واقعیه یا نه دستت درد نکنه عزیزم 

نگران نباش منم دوتا سقط داشتم الانم دخملمو باردارم 

ایشالله شمام بهترین بارداری و زایمان رو داشته باشی 

تا میتونی چیزهای مقوی بخور مرتب 

آب روغنو توی گوگل سرچ کن ما کرمانی ها میخوریم واقعا واقعا قوت داره عالیه اصلا جون میگیری 

کمرتو ببند ک شل نشه چون بعداز سقط کمر آدم شل میشه هی درد میکنه 

امیدوارم این روزا زودتر بگذره و بارداری بعدی خیلی عالی‌تر از عالی باشه برات 

منم امینیوسنتز شدم هنوز جوابش نیومده و هفته دیگه هم باید برو اکوقلب جنین خیلی استرس دارم توروخدا دعا ...

ان شاالله که خیره نگران نباش توکل بخدا

ریسک سندروم داشتین؟چند سالتونه؟ 

ب شما توهینی شد از سوال بنده؟ یا از شما سوال پرسیدم؟  یاد بگیرید تا وقتی یچیزی به شما آسیبی نم ...

زایمان طبیعی که میکنی معمولا بچه رو میبینی. کادر بیمارستان هم انقد بی مسئولیت بودن که اصلا شرایط روحی مادر رو در نظر نمیگیرن در اینجور موارد. 

ای کاش بچه رو نمیدیدم واقعا 😢😢😢