2777
2789
عنوان

مامان هایی که جنین ناهنجار سقط کردن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3164 بازدید | 42 پست
منم امینیوسنتز شدم هنوز جوابش نیومده و هفته دیگه هم باید برو اکوقلب جنین خیلی استرس دارم توروخدا دعا ...

دقیقا ماه پیش همین مشکلو داشتم. مشکوک به سندروم داون بودن. خدا رو شکر جواب منفی بود.

هر کی هم اون روز برای جواب اومده بود، منفی بود جوابش.

نگران نباش

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا را شکر. آن شاالله به سلامتی بغلش بگیری 🙏🌹

ممنون انشالله به زودی جاش برات  پر بشه و به سلامت به دنیا بیاد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

واقعا؟ آخه توی گوگل ک میزنی مثلا هفته 20 رو نوشته جنین اندازه ی سیب درختیه  میخواستم ببینم واق ...

نه اصلا اندازه سیب نبود خیلی درشت تر و کامل بود

ممنون از راهنمایی‌ها عزیزم 

آب روغن نشنیده بودم ولی یادم افتاد به قوتو. دوست کرمانی داشتم قوتو میخوردن فکر کنم اونم مقوی باشه الان یهو یادم افتاد

۲۸سالمه  نه ریسک نداشتم ان تی هم خوب بود فقط بند ناف تک شریانیه  و تیغه بینی مسکوک بود ...

ان شاالله که خیره برای سلامتی نینیت نذر حضرت علی اصغر کن. ان شاالله که صحیح و سالمه 🙏🌹

ب شما توهینی شد از سوال بنده؟ یا از شما سوال پرسیدم؟  یاد بگیرید تا وقتی یچیزی به شما آسیبی نم ...

چون خودم سقط کردم. این سوال خیلی تلخ و غم انگیزه. چون بچه رو خودت باید بکشی بیرون و درش بیاری. از ماما همراه خبری نیست.

شما هم یاد بگیرید یه کم فکر کنید روی سوال هاتون 

چون خودم سقط کردم. این سوال خیلی تلخ و غم انگیزه. چون بچه رو خودت باید بکشی بیرون و درش بیاری. از ما ...

منم خودمم دوتا سقط جنین داشتم 

کاش شما  هم یاد بگیرید هر چیزیو ندونسته فوری راجبش صحبتی نکنید بزارید طرف مقابل خودشون جواب بدن و الکی خودتونو اذیت نکنید 🤚