2777
2789
عنوان

ران نرفتن پسر یک سال و ۴ماه

142 بازدید | 20 پست

سلام دوستان پسرمن توی ۱۶ماهگیه.نه راه میره نه بجز بابا چیززی میکه.رهنماییم کنین خیلی نگرانشپ.تازه خوابید گفتم بیام اینجا ازتون کمک بخوام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هربچه ای یجوریه

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست..! و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است..آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند ! ـــ🗞دکتر شریعتی📨ـــ

بچه ها خاهر جاریم یک سال ونیم راه افتادن نگران نباش هنوز وقت داره عزیزم. اگه میشینه و چهاردست وپا راه میره نگران نباش. حرف هم که پسرا معمولا دیرتر از دخترا به حرف میان اصلا نگران نباش

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

ویتامین دی بهش بده تا دو ماه دیگه وقت داره اگه تا ۱۸ راه نرفت میبری کار درمانی. البته در صورتیه که چهار دست و پا بره یا با کمک بایسته در غیر این صورت زودتر ببر

روانشناسی کودک
بچه ها خاهر جاریم یک سال ونیم راه افتادن نگران نباش هنوز وقت داره عزیزم. اگه میشینه و چهاردست وپا را ...

قربونت عزیزم.اره اینطورمیگن.تازه بابام دید خیلی نگرانم گف غصه نخور ی ماه ددیگه حتما راه میفته

اره.از اول که سینه خیز رفت بعد حدود۱۱ماهگی شروع کرد به چهارست و پا رفتن

خب خداروشکر حالا وقت هست واسه راه رفتن یکی دو ماه هم صبر کن اکثرا پسر بچه ها دیر به حرف میفتن نگران نباش