2777
2789

طبق تجربه زندگی خودم و خیلی های دیگه و برخی گفته های خانم های نی نی سایت به این مسئله رسیدم که خانم ها باید کلاسهای دفاع شخصی یا کاراته یا هر ورزش رزمی ثبت نام کنند و یاد بگیرند.

اگر بتونیم از خودمون دفاع کنیم اونم اصولی و حرفه ای مرد چطور میتونه کتک بزنه یا خیانت کنه!!

اونها میدونن ما زورمون بهشون نمیرسه.و گرنه تو دعوای خیابونی قشنگ کتک میخورن.

من که خودم یکسال دخترمو دفاع شخصی نوشتم.بهشم گفتم اگر در اینده بفهمم کسی یک سیلی بهت تونسته بزنه میام تلافی اینهمه سال سختی دادنو سرت در میارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرامونو کتک بزنیم که خیانت نکنه😐🤌 مگه جنگله

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من خیلی ریزه میزم یاد گیریش کمکی بهم نمیکنه☹️

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

باشه ولی اگه برا صرف دفاع از خود میفرستینشون کلاسای رزمی 

پس ازشون قهرمانی نخواید 

اگر بدونید ورزشای قهرمانی چقدددددد استرس داره 

من ۸ سال کاراته کار کردم استرس مسابقات و مربیم پدرم و در اورد 

همش ب دوستام حسودی میکردم که خوش ب حالشون باشگاه نمیرن راحتن 

از وقتی ولش کردم اصن ارامش به زندگیم اومد راحتتتت

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

والا من ک هرکی بزنتم میزنمش 

دفاع شخصی نرفتم 

ی ترم ووشو رفتم فقط 

ولی تا دلت بخاد دعوا خیابونی داشتم🙂✋

ی بارشم سرم شکست البته ب نامردی:)))))

و اینکه خیانت هیچ ربطییییی ب این نداره ک ما رزمی کار باشم یا ن 

طرف اگ ذات نداشته باشه تو جکی جانم باشی میره با یکی دیگه پدصگه خر

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
عزیزم دفاع میکنی کتک نخوری.اتفاقا الان یک عروس یک هفته ای تاپیک زده بود که از شوهرش اساسی کتک خورده.

خب برا دفاع اره ولی شما یه قسمت از حرفت گفتی خیانت نکنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
والا من ک هرکی بزنتم میزنمش  دفاع شخصی نرفتم  ی ترم ووشو رفتم فقط  ولی تا دلت بخاد ...

بالاخره یه ترسی ازت داره نه اینکه وقیحانه انجام بده و بگه همینی که هست.

در کل بتونیم از خودمون دفاع کنیم خیلی بهتره.

کلی زن میشناسم که دماغ هاشون تو کتک خوردن شکسته