2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 67 پست
من شخصیتی بودم و اهل رفت و آمد متعارف تازه هر بار مهمونی میدادم به تک تکشون زنگ میزدم دعوت میکردم ا ...

خاک تو سرشون که زندگی پسرشونو الکی خراب کردن 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
خانوادش خیلی پر رو هستن مگه چه جورین که شوهرت کور شده البته ببخشیدا اینطوری حرف میزنم و نمیبینه اگه ...

دیگه کار از این حرفا گذشته گلم

داره با خانوادش زندگی میکنه و من خونه پدرم هستم

خانوادش از جدایی ما خوشحالن خودشو نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه قبول کن مام بعضی وقتا لحنمون یه طوریه طرف قاطی میکنه خودمو میگم انقد جر و بحث داشتم که کم آوردم ...

پع اینا دیگه کین 

خانواده شوهرمم همینطورن از خداشونه زندگی پسرشون بهم بخوره 

بعد ما تلاش میکنیم بهترین زندگی رو داداشمون برا زنش فراهم کنه 

بخداهروقت برادرم مباد خونم نصیحتش میکنم که هوای زنتو داشته باش .غذایی چیزی باشه میزارم تو ظدف میگم ببر برا زنت

هیچی هم اونروز توخونم نبتشه ۴تا شکلاتم باشه  میکنم تو پلاستیک میگم ببر برا دخترت 

بعد بعضی از خانواده ها هم اینطور

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
خاک تو سرشون که زندگی پسرشونو الکی خراب کردن 

و خاک تو سر خود شوهرم که چشم بسته فقطططط هوای اونا رو داشت و نمیگفت زنم هم خانوادمه. یه تاپیک دیگه امروز زدم بخونی میبینی چقدر اذیت شدم از دست خودش 

پع اینا دیگه کین  خانواده شوهرمم همینطورن از خداشونه زندگی پسرشون بهم بخوره  بعد ما تلاش ...

اگه بدونی من چی کشیدم از دست اون آدما البته اگه اسم آدمو بشه روشون گذاشت نمیتونستن ببینن شوهرم با من خوب باشه آخرم منو مقصر همه ی مسائل دونستن و بیچارمون کردن فکر کن با پسر خودشونم شدیدا جنگ دارن سر اینکه به حرف اونا نکرده فقط میدونم راضی به مرگمون هستن مخصوصا من به چه گناهی بخدا قسم خودمم موندم تمام گناهم این بود به حریم خصوصی هم احترام بذاریم به قران نه بی ادبی نه بی احترامی هیچی نکردم با گوشای خودم توهیناشونو شنیدم دم نزدم

و خاک تو سر خود شوهرم که چشم بسته فقطططط هوای اونا رو داشت و نمیگفت زنم هم خانوادمه. یه تاپیک دیگه ا ...

خوندم عزیزم همچین آدمی بره به جهنم خداروشکر که بچه نداری باخیالت راحت جدا شو و تمام حق و حقوقتو ازحلقومش بکش

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
  • رفتار و افکارش عجیب و نامتعارف است.
  • به همه چیز مشکوک است.
  • به تمام آدم‌ها سوءظن دارد و بدبین است.
  • به کسی اعتماد نمی‌کند.
  • مدام در این باور است، که دیگران قصد صدمه زدن به او را دارند.
  • فکر می‌کند، در رفتار و گفتار دیگران نسبت به او نیت و قصد خوبی نیست و همه قصد دارند او را فریب دهند یا به اصطلاح بپیچانند.
  • اگر در گذشته به او بدی شده است، به هیچ عنوان نمی‌تواند فراموش کند.
  • و از همه مهم‌تر نمی‌تواند خشم خود را کنترل کند و به سرعت خشمگین می‌شود.
رفتار و افکارش عجیب و نامتعارف است. به همه چیز مشکوک است. به تمام آدم‌ها سوءظن دارد و بدبین است. ...

خیلیاشو داره😮 فقط آخریشو نداره چون دهنش پر خون هم باشه باز نمیکنه و به شدت درون ریزه