2777
2789
عنوان

خیلی وقته قانون جذبو دنبال می کنم

131 بازدید | 18 پست

حسم میگه دروغه هیچ نتیجه ای نگرفتم 

نظرتون چیه راجع بهش 

نا امیدشم راجع بهش یا پیشنهادی دارید

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین مرحله قانون جذب رها سازیه

چی راجع به قانون جذب شنیدی که خیلی خوب بوده میشه بگی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بهترین چیز دنیا همینه عین واقعیت محص

نتیجه ای دیدید؟

چی راجع به قانون جذب شنیدی که خیلی خوب بوده میشه بگی

همین رها سازی 

من یه مدت یه شخصیو که هفت ساله ندیدمش خیلی پیگیر شدم که بینمش تمام مراحل قانون جذبو انجام دادم ولی نشد که ببینمش دیدم آخربن مرحله قانون حذب می‌گفت اگه تمام مراحلو انجام دادی و به خواستت نرسیدی رهاش کن خود به خود خواستت جذبت میشه 

حدود دو ماه واقعا بیخیالش شدم دیگه تا خیلی ناگهانی بعد سال‌ها این شخص پیام داد که دارم میام شهرتون میخوام بیام خونتون و بالاخره دیدمش 

‌‌

همین رها سازی من یه مدت یه شخصیو که هفت ساله ندیدمش خیلی پیگیر شدم که بینمش تمام مراحل قانون جذبو ان ...

مراحل قانون جذب چیه میدونی ؟!

تابخواهی همش نتیجه بوده البته با ترفندهای خاص

چه ترفندی من کلیپ اینستا زیاد دیدم ولی آخر سر نفهمیدم باید چه کار کنم تا بهش برسم 

مراحل قانون جذب چیه میدونی ؟!

یادم نیست دقیق خیلی وقته پیش من انجام دادم 

ولی اولین مرحله می‌گفت که اگه میخوای به چیزی برسی اول باید خودت باورش کنی عمیقا و صدرصد حسش کنی که قراره به خواستت برسی

بعدشم چندتا مرحله بود که خیلی زیاد پیگیر اون خواستت می‌شدی و تمام تلاشتو‌براش میکردی من یادم نیستن 

فقط مرحله اولو و اخرشو یادمه 

تو یوتیوب بزن فیلم ببین قشنگ توضیح میدن

‌‌