2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصصصصصلا پشتم نیست کل مسایل خصوصی زندگیمونو به اونا انتقال میده اصلا حریم خصوصی نمونده برامون

خودت مراقب باش چیزی پیش شوهرت نگی منم اویل شوهرم اینطوری بود کوچکترین چیزارو لو میداد انفد گفتمو گفتم که یاد گرفت ولی ۳ سال پدرم در اومد موهام سفید شد 

شوهرت چطور آدمیه پشتته؟؟

قبلا نبود میخواست خانوادشو فقط راضی نگهداره فقط داد وبیداد و دعواهاش برا من بود 

از لحاظ مالی فقط تامین میکرد  اصلا حواسش!ب احترام و شخصیتمون نبود 

اما الان خداراشکر بهتره نمیشه گفت ۱۰۰درصد ولی خیلی چیزا براش روشن شده 

مثلا عید بلند شدم رفتم شهرستان خونه تمام خواهراش و خواهر زاده هاش بهشون پول گذاشتم توپاوت برا عیدی دادم 

خواهرش باردار بود تبریکش گفتم وقتی ام سقط شد دلداریش دادم و گفتم راهنمایی خواستی بگو چون مامایی خوندم 

بعدالان ۸ماهه باردار یکیشون زنگ نزدن یه تبریک بگن نه بمن ن به خودش 

خودم حس میکنم حسادت میکنن چون دخترای خواهرشوهرام همسن منن و نه درس خوندن و نه زندگی خوبی دارن 

من با اینکه ازدواج کردم ادامه تحصیل دادم با تماام سختیهاش و لیسانس مامایی گرفتم کمک شوهرم دادم  قناعت کردم یه خونه تویه شهر بزرگ گرفتیم

توهم درس خوندم بچه دارشدم 

زندگیمو رها نکردم و هیچ وقت  از کارام سردرنمیارن

اما اونا هرجا میرسن زندگیشونو جار میزنن 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
عجب خانواده هایی پیدا میشه شاید یکی اهل رفت وآمد نباشه،،

من شخصیتی بودم و اهل رفت و آمد متعارف

تازه هر بار مهمونی میدادم به تک تکشون زنگ میزدم دعوت میکردم احترام میزاشتم ولی اونا اصلا دعوتم نمیکردن

یه بار خواستم مثل خودشون زنگ نزنم شوهرم دعوااااا که اگه نزنی به خواهرام اونا نمیان. گفتم خب احترام باید دو طرفه باشه

گفت این دفعه هم بزن قول میدم از دفعه بعد اونا هم زنگ بزنن. اما دفعه بعد هم اونا فقط به داداششون زنگ زدن و شوهرم قولشو یادش رفت و گفت ای بابااااا حتما باید تو رو هم دعوت کنن...کلا هیچ وقت حامی من نبود حتی وقتی حق با من بود

خودت مراقب باش چیزی پیش شوهرت نگی منم اویل شوهرم اینطوری بود کوچکترین چیزارو لو میداد انفد گفتمو گفت ...

منم دق کردم اما دیگه الان قضیه رو به جای باریک کشوندن و گفتن برو و در حال جدایی هستیم. انقدر براشون رفت و آمد مهم بود که طلاق ما براشون مهم نیست

قبلا نبود میخواست خانوادشو فقط راضی نگهداره فقط داد وبیداد و دعواهاش برا من بود  از لحاظ مالی ...

به نظرم مردا نمیفهمن من اوایل هیچی به شوهرم نمیگفتم یه سره خوبی میکردم به خانوادش اونم میدید داغونم میکردن میریختم تو دلم و سکوت میکردم تا از یه جایی به بعد شروع کردم یواش یواش اعتراض کردن به وضع موجود گاهی دعوامون میشد یه بارم بد جوری دعوامون شد ولی کم کم فقط میگفتمو اون میشنید الان بهم میگه مقصر خودت بودی فکر میکردم راضی بودی که سکوت میکردی میدونی عزیزم ما مقصر خودمونم هستیم نباید خودمونو فراموش کنیم مگه چند سال زندگی میکنیم که همش بخوایم به خاطر اینو اون گند بزنیم تو روح و روان خودمون

به نظرم مردا نمیفهمن من اوایل هیچی به شوهرم نمیگفتم یه سره خوبی میکردم به خانوادش اونم میدید داغونم ...

والا ب پیر ب ایه من از روز اول اعتراضمو نشون دادم 

کو گوش!شنوا 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
والا ب پیر ب ایه من از روز اول اعتراضمو نشون دادم  کو گوش!شنوا

آخه قبول کن مام بعضی وقتا لحنمون یه طوریه طرف قاطی میکنه خودمو میگم انقد جر و بحث داشتم که کم آوردم هزاران بار و به شوهرم گفتم جدا شیم فکر کن رفته بود به خانوادش گفته بودن اونام گفته بودن خوب بهتر جدا شین خدا نگذره ازشون به خود خدا واگذارشون کردم فقط منتظرم خدا حقمو بگیره فکر کن تمام سرمایه زندگیمونو بردن پس نمیدن هرچی فحش و ناسزا بود گفتن بازم حق به جانبن و دارن آبرو ریزی میکنن

یعنی میخوای جدا شی؟بچه نداری؟؟

شوهرم گفت دوست دارم طلاق بدی بری

خانوادش هم گفتن برو ما این زندگی رو نمیخوایم

بماند که کللللی ایراد هم خودش داشت که تحمل کردم و دم آخری که قهر کردم به جای اینکه خودشو اصلاح کنه وسایل برقی جهیزیمو با جعبه هاش کرده بود تو ماشینش ببره که بفروشه منو حرص بده بگه دزد برده که خدا به موقع دستشو رو کرد و گرفتیمش

شوهرم گفت دوست دارم طلاق بدی بری خانوادش هم گفتن برو ما این زندگی رو نمیخوایم بماند که کللللی ایرا ...

خانوادش خیلی پر رو هستن مگه چه جورین که شوهرت کور شده البته ببخشیدا اینطوری حرف میزنم و نمیبینه اگه خوبن چرا دارن راضی به طلاق بچه شون میشن اینو بفهمون به شوهرت بگو اگه انقد آدمای خوبی هستن چطور دوست دارن زندگی پسرشون ازهم بپاشه گلم میتونی براش غیر مستقیمم مثال بزنی از خودتم در آوردی عیب نداره مثال بزن از کسایی که شرایطشون مشابه تو هست طوری که نگه داری به اون میندازی ولی براش داستان سازی کن