2777
2789
عنوان

تو کدوم برهه از

137 بازدید | 22 پست

تو کدوم برهه از زندگی تون مشکل خاصی نداشتین و زندگی آرومی داشتین؟

چجوری آدم به آرامش میرسه 

به نطرتون اینکه اگه یکی مشکل خاصی نداره و همش در حال پیشرفته یعنی خیلی دل پاکی داره که خدا کمکش میکنه؟ یا برعکس یکی که همش تو سختیه خودش بده؟

همه تو سختی ان همه 

بدون استثنا 

خدا انسان رو در رنج آفریده 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود ۱۴_۱۵ سالم بود به طرز وحشتناکی شاد و سرخوش بودم، شیطنتای بچگونه می کردم، دلخوشی های کوچولو و ساده، با دوستم انقد میخندیدیم که دلدرد میشدیم

الانم زندگیم خوبه ولی دلم برای سوخوشی اون روزا تنگ شده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

عزیزم شما که از درون زندگی افراد خبر نداری 

من دانشجو ام متاهلم کلاس تفریحی میرم 

به خونه زندگی و خودم میرسم 

کلا پیش بقیه ادم شادی ام

چندین سری دختر عموهام گفتن  تو همش پیشرفت میکنی خوشبحالت و از این حرفا 

ولی هیچ کدومشون نمیدونن ۸ ماهه بهم خیانت شده و دارم میمیرم

ظاهر زندگی بقیرو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن هیچ قت  

حدود ۱۴_۱۵ سالم بود به طرز وحشتناکی شاد و سرخوش بودم، شیطنتای بچگونه می کردم، دلخوشی های کوچولو و سا ...

راسته ک میگن مشکلات ادم با خودش بزرگ میشه💔

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بنظرم 

هیچ زمانی نیس ک هیچ مشکلی نباشه

زندگی شادی و غم رو همراه هم داره

منتهی بعضی وقتا غم پررنگ تره ما شادی رو نمیبینیم یا برعکس

ولی راز خوشبخت بودن بنطرم اینه ک ب فکر این نباشیم ک ب مقصد برسیم با استرس و فشار و ...

بجاش از مسیر لذت ببریم

راضی بودن ب همون چیزی ک داریم یعنی خوشبختی

البته این ب این معنی نیست ک دست از تلاش برداریم برای موقعیت بهتر

همیشه یه دغدغه‌ای بودهنمیدونم والا یه جا میگن مشکلات برای امتحان کردن آدم‌های مومنه یه جا هم میگن گن ...

هر دوش میتونه باشه 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
همه تو سختی ان همه بدون استثنا خدا انسان رو در رنج آفریده

نه 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نه

تو کل زندگیم فقططط یه مثال نقض دیده بودم که میگفتم این دیگه خوشبخت عالمه چون همه چی داره 

اونم نشستم پای حرفش دیدم داره آب میشه غصه ای که اصلا به فکرم نمیومد داشته بتشه

همه تو سختی ان همه بدون استثنا خدا انسان رو در رنج آفریده

نمی‌دونم ولی حس میکنم بعضیا مشکل خاصی ندارن 

مشکل برا همه هست ولی خب برا بعضیا مشکلات کوچیک 

نمی‌دونم ولی حس میکنم بعضیا مشکل خاصی ندارن مشکل برا همه هست ولی خب برا بعضیا مشکلات کوچیک

زمدگی بالا پایین داره برای همه 

ولی هرکس یه جوری امتحان میشه