2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

1329 بازدید | 67 پست

رفت و آمد با خانواده شوهر چقدر باشه طبیعیه؟ 

من گیر خانواده ای افتادم که همش تو همن و فقط به رفت و آمد فکر میکنن.

خواهر شوهرام و مادر شوهرم خودشون خانواده شوهرشونو تا جای ممکن زدن اونور و  خودشون با خودشون مراوده دارن😐

از اول زندگیم میخواستن هی بیان و برن ولی از اونجایی که متاسفانه صمیمت در اون ها یعنی دخالت در حریم شخصی و مثلا در یخچال باز کردن و این حرفا

من اجازه ندادم رفت و آمد زیاد شکل بگیره.اصلا توانش هم ندارم خودم هم زندگی دارم.ازدواج نکردم که همش مهمون دعوت کنم...

مامانش میخواست یک هفته در میون خونه ما باشه و خواهراش خونه ما رو بکنن کاروانسرا ولی من از اول اجازه ندادم و به خاطر همین گفتن ما دیگه این زندگی رو نمیخوایم و برو... همسرم بچه س و پشت خانوادش قایمه همیشه و نمیتونه باهاشون دربیفته و حامی نیس. شما بودید چیکار میکردید؟ 

من حریم شخصی دارم و احترام رو بر صمیمیت مقدم میدونم ولی اونا صمیمیت و رفت و آمدی میخوان که همش تو هم باشیم که من نمیتونم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن برو ؟مگه زن اونایی یا خونه اوناست که بگن برو !!!!!شوهرت به  درد نمیخوره استقلال رای نداره 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

منم واقعا اذیت شدم اوایل دقیقا مثل خانواده شوهر شما بودن انقدر رفت و آمد و همه ش تو حلق هم بودن واقعا آدم خسته میشد 

با اینکه من مهمونی خیلی دوست دارم مخصوصا که کسی بیاد خونه م ازش پذیرایی کنم ولی اینا میگفتن صبح تا شبِ روزای تعطیل تو حلق هم باشیم 

امتیاز مثبت من اینه که شوهرم با منه و موافقه کمتر رفت و آمد کنیم 

منم با یه سری سیاست ها جلوشونو گرفتم

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍

منم ۶تا خواهر شوهر دارم 

عین گرگ میمونن

مادر شوهرم دراومد یه بار گفت اونچیزی که ما میخواستیم نشد دخترا توقع دارن شکهراشون از سرکار میان بیان خونه شما ناهار بخورن و برن😐

برادرشوهرم گفت تو چقدر غذا پختی سفره پهن کردی تو حیاط مارو گفتی بیایم بخودیم؟گفتم باشه من نکردم زن تو چقدر این کارارو کرد ؟؟؟؟گفت نه اون نباید بکنه گفتم بروووو گمشو از خونه ی من 

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸