2777
2789

تو چه رشته ای؟

معمولا برای هر مقاله چقدر زمان میگذارید؟

من به خاطر کمال گرایی انجام پایان نامه م خیلیییی طول کشید

الان می‌خوام مقاله بنویسم و باز تو مسیر مقاله نوشتن، می فهمم که اون کمال گرایی رو دارم. می‌خوام سرعتمو ببرم بالا. از اون طرف نمیخوامم واقعا چرت و پرت و چیز بی خاصیت تحویل بدم، با استادی کار میکنم که به نظرم هرچند یه لیست پر از مقاله و کتاب و.... داره با دانشجوهاش تو رزومه ش، ولی از نظر من خیلیاش بیخوده و چیزی نیست که من بخوام.

دنبال مرزش میگردم، مرز اینکه پژوهش مفید باشه، ولی بیش از حد هم سرش وقت ندارم و طول ندم و کمال گرایی نکنم.

تصمیم بگیر دقیقا چی میخوای و مقاله قراره به چه نتیجه ای برسه.

اصول روش تحقیق(نوشتن فرضیه، هدف کاربردی و...) رو بلدی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه خوبه که تو سایت افرادی با این روحیه رو هم میبینم   

پژوهش مفید باید چیزی باشه که کمتر بهش پرداخته شده، روش خوب تحقیق و کار شده باشه و کاملا واقعگرایانه باشه. از همه مهمتر پژوهشی وبه که حرف جدیدی واسه گفتن داشته باشه و تکرار مکررات نوشته های قبلی نباشه...

مقاله آی اس آی چاپ نکردم ولی ده سال پیش مقاله کنفرانسی چاپ کردم. منم کمالگرا بودم ولی کی ارزش قائله واقعا.اخرسر با اونی که داده براش نوشتن یکی میشه ادم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
تصمیم بگیر دقیقا چی میخوای و مقاله قراره به چه نتیجه ای برسه. اصول روش تحقیق(نوشتن فرضیه، هدف کاربر ...

آره بلدم پایان نامه نوشتم. ولی مثلا میفتم تو ادبیات نظری رهاش نمیکنم مدام میگم این کتابم بخونم اون مقاله رو هم بخونم.

آره بلدم پایان نامه نوشتم. ولی مثلا میفتم تو ادبیات نظری رهاش نمیکنم مدام میگم این کتابم بخونم اون م ...

اول چارچوب مقاله رو مشخص کن و تمام بخشها رو بنویس. یعنی تا وقتی همه بخشها تا یه حدی انجام نشدن هیچکدوم رو کامل نکن. همه رو مثلا تا چهل درصد پیش بردی؛ دوباره برگرد از اول برسون به پنجاه، شصت...

اگه مقاله تحیلیه که همون مقالات رو بخون ولی اگه قراره دستاورد عملی داشته باشه بیشترین وقت رو هم باید روی روند اصلی کار و نتیجه گیری بذاری

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

انتخاب استاد برای اینکه مقاله رو با ایشون ارسال کنید مهمه. و اینکه مقاله هاشون خیلی بنظرتون خوب و جالب توجه نیست مشکل شما نیست. شما برای اولین مقاله تون اتکاءتون به ایشونه که شناخت ازشون دارید. مگر اینکه تو حوزه رشته تون استاد دیگه ای رو بشناسید که کارای بهتری داشته و حاضر به همکاری برای دادن مقاله باشه.

البته برای این کار باید موافقت استاد راهنماتونو بگیرید.

نهایتا یه پروسه ای داره مقاله نوشتن اولا نیاز داره که یه بخشهایی که توی پایان نامه تون هست رو بروزرسانی کنید و دوم اینکه خیلی توی گوگل اسکولار تحقیق کنید و مقاله های مختلف رو بخونید. و همینطور ژورنالهای معتبر.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.