2777
2789
عنوان

خانما تاحالا چه کاری برای خودتون کردین که بابتش از خودتون متشکرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 35 پست

من دوسال از درس فاصله گرفتم حوصله کنکورم نداشتم تصمیم گرفتم برم آزاد بخونم  ازاینکارم خیلی راضیم دومیش گرفتن گواهینامه بود سومی عمل بینی چهارمی لیزر که همچنان دارم دوره میگذرونم

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سفید و قدیمی😭😭😭

فکرکنم برای ترکای سفید دستگاه لیزر هستش باید از کلینیکای پوست و مو بپرسی ولی ناراحت نباش خیلیا دارن این مشکلو منم دارم بعد باشگاه رفتن ترک زد پوستم یسریاش سفید شده اوناییم که قرمزن پماد خیلی بهترشون کرده

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
من دوسال از درس فاصله گرفتم حوصله کنکورم نداشتم تصمیم گرفتم برم آزاد بخونم  ازاینکارم خیلی راضی ...

دمت گرم تشکراتت از خودت همیشه مستدام😁 منظورتون از پرواز۶۵۰ همون باشگاه پروازه؟

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
خیلی کارها  همین که کارم رو راه انداختم همین که براش تلاش می‌کنم همین که دوره میگذرونم که پیشر ...

دمت گرم واقعا شیرزنی

من کلاس خصوص زبان رفتم. قبل از شکستن پام هر روز پیاده روی و ورزش سبک کردم. درسمو تموم کردم.

دمت گرم👌 کلاس زبان هم واقعا جز باقیات صالحاته تا آخرعمر بدردت میخوره

همین که به بیرون بی توجهم وهیچی برام مهم نیست خیلی عالیه

منم خیلی وقته دارم این‌کارو تمرین میکنم ولی بعضی وقتا سریع واکنش تند و غضبناک نشون میدم که بعد پشیمون میشم

واسه اولین و آخرین بار به یه نفر که خیلی فکر می‌کرد بارشه رید م خیلی حال داد جاتون خالی😂😂😂😂😂

خخخ 😂. حالا آدم شد یا نه؟