2777
2789

نوجوون بودم یه سری برای یه کاری خونه یکی رفتم که وضع مالی خوبی نداشتن خانومه تنهابودو به اصرار مهمونم کرد و وقتی سفره رو انداخت فقط نون آوردو دوتا پیش دستی سیب زمینی سرخ شده با رب .(شاید توخونشون بیش از این چیزی نبود )

سر سفره های رنگارنگ زیاد نشستم ولی بهترین پذیرایی که شدم همون جا بود و هیچ وقت یادم نمیره .

وخدایی که به شدت کافیست .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما هم رفتیم یه روستا یه پیرزن گفت بیاین خونه ما استراحت کنید. خیلی مهمون نواز بود ناهار نگهمون داشت. یه سفره باز کرد که توش نون خشک بود کمی ماست و پنیر هم آورد خیلی چسبید.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).

دوست مامانم سه تا بچه کوچیک داره واقعا وضع مالیش خوب نیست اما منو خیلی دوست داره 😅 هروقت فسنجون میذاره برای منم میاره حتی بعد طلاق مامانم که من از مامانم جدا زندگی میکردم غذاهایی که دوست داشتم رو می‌آورد

وضع مالی خودمون خوبه خدا را شکر 

پدرم تره بار حجره داره 

رفتیم خونه دایی ام ، زن  بی شعورش دو تا موز را به ۶ قسمت تقسیم کرد گذاشت روومیوه ها 😡😡😡😡😡تعارف کرد هیچ کس میوه بر نداشت ،خودش فهمید چه غلطی کرده 

احمق نخورده فرض کرده بود ، دفعه بعد که اومدن خونمون ،به مادرم گفتم یه پاکت پر بهشون موز بده ببرن 

خودش فهمید غلط اضافی کرده ماه ها دیگه پیداش نشد

علاقه ای به سفره های چند جور غذا و رنگارنگ ندارم هرجا ساده تر پذیرایی کنن بهترین پذیرایی هست برام.فقط کله پاچه و خورشت به  جلوم نزارن هرچی باشه حتی نون و ماست با جون دل میخورم.