خدا بیامرزه... خیلی ناراحت کننده اس واقعا هدف این پسرِ احمق چی بوده؟ پسره بعد مرگ دختر ...
پسره رو انگار گرفتن، دختره تو شهر پسره دانشجو بوده باهاش کات کرده رفته با یکی دیگه دوست شده اینم با فیلم وعکساش تهدیدش میکرده
خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره خونه دارش کن خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین ❤❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تلگرام اصلا قابل هک نیست ممکنه به گوشیش دسترسی داشته کد رو زده واسه خودش و ... درهرصورت بره شکایت کنه پلیس اصلا کار نداره چرا عکس دست اونه یعنی جرم نیست که بگی پای خودش گیره، شکایت کنه چوب میکنن تو استین طرف، ولی به طرف نگه رفته شکایت فردا اول وقت بره دادسرا
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
پسره رو انگار گرفتن، دختره تو شهر پسره دانشجو بوده باهاش کات کرده رفته با یکی دیگه دوست شده اینم با ...
چه بد واقعا. کاش همچین پسرایی رو قانون ادب کنه که درس عبرت بشه برای بقیه
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر