2777
2789
عنوان

تهدید به پخش کردن عکسای خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9006 بازدید | 178 پست
ببخشیدا  ولی من باور نمیکنم.کدوم عقل سالمی عکس کامل لخت خودشو میگیره تو گالریش نگه میداره!!&nbs ...

خدا بیامرزه... خیلی ناراحت کننده اس

واقعا هدف این  پسرِ احمق چی بوده؟ 

پسره بعد مرگ دختر خانم چی شد؟ 

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من تو اون تاپیک میگم دوسپسر نگیرید میان منو ب فحش میبندن ای خدا 

منم همینو میگم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

عزیزم من الان نگفتم ک ببینم شما باور مبکنی یا ن حالا همه شدن شکاک حالا اشتباه کرده نگه داشته دیگ

اینکه میگه هک شده و میگه هفته ای دو بار بیا رابطه برقرار کنیم.بلا نسبت دوستان به شعور مخاطب توهین میشه یه بچه هم میفهمه باهم دوست بودن 😐

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
یعنی از طریق تلگرام میشه به گالری ها دسترسی پیدا کرد؟من اینستا رو نگاه کردم گفت که انگار نه نمیشه&nb ...

عزیزم وقتی از تلگرام میخوای برای کسی عکس بفرستی همه ی عکسات میاد دیگ 

اینم از همین روش همرو نگا میکنه

دوستت چرا عکس کاملا لخت گرفته و بد تر اون نگه داشته؟؟؟ بدنشو تو آیینه نمیتونست ببینه؟؟؟؟ واقعا س ...

حالا گوشي خودشه دلش خواسته نگه داره نود خودشو😐گالريش حريم شخصيشه ديگه

از خون جوانان وَطـــن لاله دميده…🖤🖤🖤از مــاتم سَرو قَدِشان سَــرو خميده..🖤🖤🖤