2777
2789
عنوان

تهدید به پخش کردن عکسای خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9006 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا یا نامزدین یا دوسپسر براشون میفزستن وگرنه دلیلی نداره 

من جفتشو داشتم اخه

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

خودش عکسها رو داده قشنگ معلومه وگرنه دیوونه است از خودش عکس لختی بگیره نگه داره الانم ترسیده الکی میگه هکم کردن پلیس قشنگ متوجه میشه

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
واقعا هک شده یا خودش فرستاده؟!! آخه کی نود تو گوشیش نگه میداره اونم این دوره زمونه ک گوشسا انقد هک ...

اصلا نود اگه قرار نیست برا کسی بفرستیش به چه دردی میخوره که تو گوشی نگهش داری خودش که تو حموم میبینه عقل من که قبول نمیکنه

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎