2777
2789
عنوان

تهدید به پخش کردن عکسای خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9006 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش عکسها رو داده قشنگ معلومه وگرنه دیوونه است از خودش عکس لختی بگیره نگه داره الانم ترسیده الکی می ...

اونا که کارشون همینه بگی ت تا آخرش رفتن از بس همچین پرونده هایی زیر دستشون زیاد بوده به خاطر همین دوستش ترسیده چون میدونه پلیسم طرفش نمیگیره

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
اونا که کارشون همینه بگی ت تا آخرش رفتن از بس همچین پرونده هایی زیر دستشون زیاد بوده به خاطر همین دو ...

دقیقا افرین

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
اونا که کارشون همینه بگی ت تا آخرش رفتن از بس همچین پرونده هایی زیر دستشون زیاد بوده به خاطر همین دو ...

ما هم از همین میترسیم 

چون مشابهشو دیدیم واقن اونقد پیگیری نمیکنن 

ببخشید می‌دونم ربطی به تاپیک نداره فقط کنجکاو شدم می‌شه بپرسم چرا اون عکسا رو از خودش داشته؟

نمیدونم والاا من خودمم خجالت میکشم همچین عکسی بگیرم

ولی دیگ زیاد بش گیرم ندادم همبنجوری خیلی داغونه