2777
2789
عنوان

قطع ارتباط باخانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
شوهرمنم هیچوقت نتونست حقشو بگیره الانم با بدبختی باید سرکنیم

من به شوهرم گفتم اگر برم گدایی کنم نمیزارم زندگیم با بدبختی بمون یه روزی میرسه که حسرت یه لحظه زندگیمو بخورن

چی به صلاحمه خواهرم همشون از لحاظ مالی ۱۰۰ هیچ جلوین.همشونو خدا بهشون بچه داده .ولی من چی حتی شوهرم ...

عزیز دلم حق داری ناراحت باشی اما باور کن بلاخره مشکلاتت حل میشن . بچه دار هم میشی ..مهم اینه که یه بچه صالح داشته باشبی ..بعدشم شما اول راهی هنوز جاداری ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ارث  ‌‌سهم بد سمی هست  ادم ها آدمیت و میزارن زیر پا  دایی من زمانی که مادربزرگم ...

منم دلم میخواد همینجوری که شما تعریف کردیت بشه

یه شب خواب دیدم برادرشوهرو جاریم لباس سیاه پوشیدن ناراحتن پسرشون بدنش کبوده انگار پسرشون دوورازجون سرطان گرفته میگم من کاریتون ندارم ولی اینقد حق اینو اونو خوردین اخر زد به پسرتون .انشالله از بچه بدوور باشه ولی خودش پسش بده چون شوهرم بدجور اهش دنبالشه

از من می شنوی هر حرفی همون موقع جواب بده. وگرنه این حرف ها یه عمر رو دلت می مونه و وجودت می خوره! &n ...

اخه این بحث خانواد

ش بود بقران من اصلا نمیخواستم خودمو قاطی کنم که بگن دنبال چیزیه اصلا شان و شخصیت خودمو نمیبرم زیر سوال 

منم دلم میخواد همینجوری که شما تعریف کردیت بشه یه شب خواب دیدم برادرشوهرو جاریم لباس سیاه پوشیدن نا ...

ولی هواست باشه نفرین نکن چون دو سر داره واگذار کن خدا خودش حقی باشه بگیره 

من هر کسی نفرین کنه همینو میگم حتی اگه حق باهاش باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اخه این بحث خانواد ش بود بقران من اصلا نمیخواستم خودمو قاطی کنم که بگن دنبال چیزیه اصلا شان و شخصیت ...

منم خودم قاطی نکردم ولی مادرش یه ابرو ریزی تو فامیلشون راه انداخت. که من رفتم دیدم هیچ کدوم از فامیل نه با من حرف می زنند و نه به من محل می دن!  تصور کن آبروی همه جا ببره. بعد مثل نفهم ها چند ماه بعد زنگ بزنه بگه یه جعبه شیرینی بگیرید بیارید تا دور هم باشیم! 

یعنی انگار مقصر شما هستید و باید بیایید شیرینی بگیرید و بیایید اینجا تا ما شما رو ببخشیم! شوهرم زور منو برداشت برد اونجا که باید بیای آشتی!  دیگه شیرینی نزاشتم بگیره. گفتم مگه ما مقصریم که شیرینی بگیریم!  رفتیم اونجا دیدم مادرشوهرم فقط احوال پرسی کرد و خواهرشوهرم و برادر شوهرم هنوز تو قیافه هستند!  گفتم یا خدا. کی می ره این همه راهو!  منم نشستم و دیگه زیاد گرم نگرفتم! 

اون موقع ها که خوب بودن همش نیش و متلک بارم می کردند حالا که دیگه بد هم شدند می خواهند باهام چه کنند! 

فعلا داریم می گذرونیم.  اونها هم خوب و خوش و خرم هستند!  

یا ارحم الراحمین
منم خودم قاطی نکردم ولی مادرش یه ابرو ریزی تو فامیلشون راه انداخت. که من رفتم دیدم هیچ کدوم از فامیل ...

تازه خوانواده شوهرمن مثلا ادم خوبه بودن این روشونو دیدیم

ولی خواهرم دقیقا مشکل شماروداره چند ساله رفته یه شهر دوور ۸۰۰ کیلو متر دوور شده ولی خانواده شوهرش باز دست از سرش برنمیدارن کل موهاش سفید شد قلبش مشکل پیدا کرد.باز شوهر خانوادشو بیتقصیر میدونه .میترسه برگرده شهرمون میگه نمیخوام ارتباط بگیرم.

حقیقتش منم دیگه نمیخوام هیچ ارتباطی باهاشون بگیرم البته یکسالی میشد که سال به سال بهشون سرم نمیزدم ولی الان دیگه بمیرمم نمیرم.به شوهرمم گفتم اگر که تو یه روز خواستی بری میشی یکی مث باجناق بی عرضت