2777
2789
عنوان

خواهرم تو شهر غريب ولم كرده

145 بازدید | 6 پست

نامزد داره ٢٤ساعت تو بغل پسراس گفت بريم تهران ميخام دندونم درس كنم من اومدم باهاش حالا گولم زده اينجا رفته پيش پسرا منو تو شهر غريب ول كرده سه روزه غذا نخوردم فف پفك اينا ١٩سالمه پولم ندارم ديشب قرار بود برگرديم ٣ عصر رفت با پسرا تا٤ صب حالام تمرگيده بيدار نميشه ك بريم چن بار بخاطر كثاقت بازياش ميخاستم بكشنش ولش كردن ديگ اين بار بفهمن زندش نميزارن عوضي عين خيالشم نيست 

سرخم قدغن!🖤

تنها برگرد شهرتون خب

کجا موندین که اینقدر راحت هر کاری میخواد میکنه ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه هیچ وقت باهاش جایی نرو
هر جایی میری حتی با مادر یا پدرت، حتما خودت پول کافی برای مخارجت همراه داشته باش، در غیر این صورت از در بیرون نرو
نمیگم الزاما خودت خرج کنی، برای روز مبادا، نوزده ساله بچه نیست، همسن های شما تو این سن میرن شهر دیگه دانشگاه

مدارکت همیشه دست خودت باشه، چیزی دست دیگران نداشته باش، کاملا مستقل و توانا که بتونی این طور مواقع بزاری بری خودت خونتون

جان؟نامزد داره؟؟اونجا خونه کی موندین

اينجا ي خونه خاليه مال ي پسرس خودش اين شهر نيس كليد داده بهش اومديم اينجا مث عذاب الهيه برام كاش نيومده بودم دعاكنين سري برگردم خونه

سرخم قدغن!🖤

دیگه هیچ وقت باهاش جایی نروهر جایی میری حتی با مادر یا پدرت، حتما خودت پول کافی برای مخارجت همراه دا ...

ديگ غلط كنم با اين جايي بيام 

اره واقعا كاش ميتونستم تنها برگردم 

سرخم قدغن!🖤