2777
2789
عنوان

قطع ارتباط باخانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
فقط خدا میدونه که من باهاشون چطور بودم مابقی عروساشون چطور ولی انگار خدا به اونی هم که بده بیشتر مید ...

حقتونو بگیرید بعدا پشیمون میشیدا 

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین
شوهرت حق داره!  مادرشوهرم هم حق شوهرم داد به دخترهای.  اعتراض کردیم گفت پول خودمه به هر ک ...

مادرشوهرمنم گفت اونموقع که من زحمت میکشیدم عروسام کجا بودن سهم دختراممو باید بدم (خیلی ببخشید)تو دلم گفتم اونموقعه پسراتو ختنه نکرده بودی عروسات باشن.زنیکه پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی به صلاحمه خواهرم همشون از لحاظ مالی ۱۰۰ هیچ جلوین.همشونو خدا بهشون بچه داده .ولی من چی حتی شوهرم ...

همه جا همینه! بدتر از این می سوزم که ادعای دینداری هم دارند و الان خوش و خرم هر روز پی گردش و تفریح و مسافرت هاشون هستند! 

یا ارحم الراحمین

از الان با شوهرت اتمام حجت کن که دو ماه دیگه خانوادش اومدن نگه خانوادمن نمیتونم بندازمشون دور انگار نه انگار اینهایی که اینکارو‌میکنن خانواده نیستن غریبه هم نیستن کلا هیچ‌کس هستن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
حق دارین همین بلا سر ما اومد اما همسرم همچنان پافشاری میکنه وعاشق کشته خانوادشه .بیزارم ازشون وواقعا ...

شما شبیه خواهر منید خدا به جفتتون صبر بده ولی شوهر بدبخت من اینطور نیست ولی خواهر من سرشوهرش صاحب مریضی شد

مطمین باش بعد چند ماه که پول ها رو بالا کشیدند و آب ها از آسیاب افتاد با یه جعبه شیرینی همه چیز تموم ...

بخدا که درست میگی .واقعا همین شد برای ما والهی که خیرش رونبینن

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.

[QUOTE=257598521]عزیزم مال کسی خوردن نداره اگه به ناحق بخورن جواب میدن به زمانش شک ندارم  بعدم جات بودم قط رابط ...[/QUOTEنمیدونم منم منتظرم ببینم خدا میخواد چیکار کنه.ولی دیگه اهمیتی به هیچ کدومشون نمیدم بزار منو اون دنیا بالاتراز جهنم ببرن

شما شبیه خواهر منید خدا به جفتتون صبر بده ولی شوهر بدبخت من اینطور نیست ولی خواهر من سرشوهرش صاحب مر ...

منم کم ازاین سختیا ندیوم

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.
مطمین باش بعد چند ماه که پول ها رو بالا کشیدند و آب ها از آسیاب افتاد با یه جعبه شیرینی همه چیز تموم ...

نه خداروشکر شوهرم از اوناییه که همیشه از خوانوادش متنفره دلش نمیخواد ریختشونو ببینه .خواهرشوهرامم اینقد دارن ولی همیشه چشمشون به مال پدروبرادراشونه.خودش تازه به من گفت اگر کاری به کارشون داشتی ارتباط گرفتی وای به احوالاتت

[QUOTE=257598521]عزیزم مال کسی خوردن نداره اگه به ناحق بخورن جواب میدن به زمانش شک ندارم  بعدم ...

این ارث  ‌‌سهم بد سمی هست 

ادم ها آدمیت و میزارن زیر پا 

دایی من زمانی که مادربزرگم فوت کرد دیگه موقع تقسیم ارث رسبد با کلک از مادرم و خالم وکالت گرفت سهم اونها رو زد به نام خودش با تبانی یه خاله دیگم دوتایی خوردنش داییم که داره جواب  پس میده گردنش عمل لازمه حالا اگه خوب بشه یا نه کلی باید درمونش کنه 

من خوشحال نیستم از اینکه بیمار شده ولی خیلی مادرم دلش شکست نه به خاطر پول به خاطر نامردی داداشش تک پسره خواهرها خیلی میخواستنش خصوصا مادر من اون یکی خالم که ۲۴ساعته نفرینش میکرد خلاصه تو تنهاییه کسیم نیست جمش کنه اپن بکی خاله نامردم و ازش خبری ندارم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
حرف پول که می شه تازه آدم می فهمه با کیا وصلت کرده! 

بخدا تازه به شوهرم گفتم حرف پول که شد الان چهره همه نمایان شده شوهرم گفت خانوادم واقعا ادمای دوورو و کثیفین الان دیگه شناختمشون

مادرشوهرمنم گفت اونموقع که من زحمت میکشیدم عروسام کجا بودن سهم دختراممو باید بدم (خیلی ببخشید)تو دلم ...

از من می شنوی هر حرفی همون موقع جواب بده. وگرنه این حرف ها یه عمر رو دلت می مونه و وجودت می خوره!   الان شوهرم و خانواده اش آشتی هستند و من حس کسی دارم که کلی کتک خورده بعد یه مدت دوری مجبورش کردند با طرف آشتی کنه!  یعنی اونجا فقط تو ذهنم دارم می پرم رو سرشون و کمکشون می زنم!  بعد چند سال هنوز می بینمشون وجودم پر از خشم و درد می شه! 

یا ارحم الراحمین