2777
2789
عنوان

قطع ارتباط باخانواده شوهر

363 بازدید | 39 پست

نه حال خودم نه حال شوهرم اصلا خوب نیست.

زمینایی که شوهرم بابرادرشوهرم باهاش ساخت وساز میکردن چندجای دیگه هم شریک بودن .چون توی زمینا پدرشون کمک مالیشون میکنه برادرشوهر نامردم زیر پای پدرش میشنه میگه باید زمینارو بدی به من سراخر زمینارو بالاکشید تنهایی خونه ساخت.بعد مایه مدت قهر بودیم شوهرم گفت حق منو خورده خانوادش برااینکه آبروشون نره شوهرمو ساکت کردن که از یه جای دیگه بت میدیم ندادن تاالان .الانم که میخواد از یه جای دیگه بده مادرشوهرم میگه باید سهم دخترامم بدی حالا انگار سهم مارو خیییلی کمتراز اون چیز میدن.مابقی دختراش هیچی نمیگن(یعنی که ماهم سهم داریم.اخه سهمشونو دادن از قبل بازم میخان)حالا دخترا هم خودشونو میزنن موش مردگی و بیشتر طرف اون یکی داداش نامردشونو میگیرن

خدا از هیچ کدومشون نگذره مداممدمیگفتن نری این قضیه رو به بقییه عروسا بگی (حادا خودشون میدونن عروسا همیشه از من متنفربودن)منم گفتم خودتو میدونید من ادمی نیستم که دنبال حرف باشم اخه چندجا هرفتونو زدم که الان دفعه دوومم باشه.همشونو واگذار کردم به خود خدا 😔به شوهرمم گفتم دیگه نمیخوام ریخت نحس هیچکدومشونو ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونید حق شوهرتو بگیرین اگه نه واگذار کن به خدا و بگو بهشون رفتامدم نکن

فقط خدا میدونه که من باهاشون چطور بودم مابقی عروساشون چطور ولی انگار خدا به اونی هم که بده بیشتر میده.ماکه تصمیم به قطع ارتباط گرفتیم ولی اونا هیچیشون نمیشه

شما جای من میبودین چیکار میکردین

شوهرت حق داره! 

مادرشوهرم هم حق شوهرم داد به دخترهای.  اعتراض کردیم گفت پول خودمه به هر کسی دوست داشته باشم می دم! در صورتی که ارثیه پدری بود! 

چند ماه قهر بودیم بعد زنگ زده خوب حالا بیاین آشتی و بیاید دور هم باشیم. منم گفتم وقت خودمه دلم نمی خواد با شما وقتم بگذرونم! 

بحث پول نیست بحث حق و ناحقی هست! 

بحث اینکه همیشه موقع کار و زحمت هاشون که بود کلی از من انتظار داشتند و حرف بارم می کردند. بعد که حرف پول شد من شدم هیچ کاره!   منم گفتم باشه پولتون من نمی خوام ولی دیگه منم نیستم! واله! 

یا ارحم الراحمین

حق دارین همین بلا سر ما اومد اما همسرم همچنان پافشاری میکنه وعاشق کشته خانوادشه .بیزارم ازشون وواقعا بایاداوری اون موضوع قلبم درد میگیره .

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.
دقیقا حق داری اما بدون توی این دنیا یه چیزایی واقعا به صلاحته . صبر کن

چی به صلاحمه خواهرم همشون از لحاظ مالی ۱۰۰ هیچ جلوین.همشونو خدا بهشون بچه داده .ولی من چی حتی شوهرم مشکل داره بچه هم ندارم هرچی هم صبر میکنم ولی انگار دیده نمیشم😔

شوهرت حق داره!  مادرشوهرم هم حق شوهرم داد به دخترهای.  اعتراض کردیم گفت پول خودمه به هر ک ...

واثعا  کارد یه استخوانم رسیده دیگه یک روزم نمیتونم تحمل شون کنم.

تبدیل میشم به آدمی که آرزوشو داشتم.تصورش میکنم وتلاش میکنم براش ..من لایق بهترین هام.خدایا شکرت که منو با خودت وباخودم اشنا کردی..در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی~خودتون رو محدود به سن نکنید سن یه عدده.خودتون رو درسنی که دوست دارید تصور کنید وشروع کنید.
شما جای من میبودین چیکار میکردین

عزیزم مال کسی خوردن نداره اگه به ناحق بخورن جواب میدن به زمانش شک ندارم 

بعدم جات بودم قط رابطه کلی میکردم خودشونو راحت فروختن قیمتشون همون قدر بود که دیدی حالا میلیارد یا میلیون هر چی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
فقط خدا میدونه که من باهاشون چطور بودم مابقی عروساشون چطور ولی انگار خدا به اونی هم که بده بیشتر مید ...

مطمین باش بعد چند ماه که پول ها رو بالا کشیدند و آب ها از آسیاب افتاد با یه جعبه شیرینی همه چیز تموم می کنند!  همون شوهرت راه می افته می گه به هر حال خانواده ام هستند! بعد باید عید بری خونه خواهرشوهرت که با پول شما خونه اش نو نوار کرده و عید بهش تبریک بگی! به سرم آمده که می گم! 

یا ارحم الراحمین