2777
2789

در جامعه اینجا هر چی نشون بدی کمتر سرت میشه

خودتو خیلی پر اعتماد به نفس نشون ندی

خودتو باهوش و باسواد نشون ندی

باهات بهتر رفتار می کنند و یا کاری داشته باشی کارتو راه میندازن یعنی اگر  شما یه ادم قوی محکم با اعتماد به نفس باشید احتمال پذیرشتون جه در محیط کاری یا دوستانه  یا هر جا پایین تر میاد. ولی این قضیه برای مخیط خارج اینجا برعکسه اونجا اعتماد به نفس مخصوصا در خانوما ستایش میکنند و تو برای اکثر ادما الهام بخش تلقی میشی🌙

😎💚🐬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه جامعه عاشق آدمای غرغرو نالان و بیسواده که فقط عاشق حرفای خاله زنکین بشینن دور هم چرت و پرت بگن سرگرم بشن اگه کسی بیشتر ازشون بفهمه میخوان سرکوبش کنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دقیقا همینه جامعه عاشق آدمای غرغرو نالان و بیسواده که فقط عاشق حرفای خاله زنکین بشینن دور هم چرت و پ ...

دقیقا همینطوره و این ادما همیشه برچسب پرمدعا با عجیب غریب میخوزند

😎💚🐬
دقیقا همینطوره و این ادما همیشه برچسب پرمدعا با عجیب غریب میخوزند

‌و همچنین عاشق شعارای منفی و ناامیدین اونم در حد حرف ولی اگه کسی این وسط بگه امیدوارانه زندگی میکنه بهش انگ شعاری بودن میزنن مثلاً یکی همین الان داشت از اینکه قراره همه بمیریم و بدبختیم صحبت میکرد که امیدی نداره و اصلا نباید بگیم به زندگی امیدواریم اگه بگیم داریم شعار میدیم فقط باید بنالیم و منتظر مرگ باشیم تاپیک بعدیش درباره وزن ایده الش بود😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

‌و همچنین عاشق شعارای منفی و ناامیدین اونم در حد حرف ولی اگه کسی این وسط بگه امیدوارانه زندگی میکنه ...

همین ادم نا امید فردا میره سکه میخره بعذ تاپیک میزنه چرا سکه گرون نمیشه 😆

😎💚🐬
همین ادم نا امید فردا میره سکه میخره بعذ تاپیک میزنه چرا سکه گرون نمیشه 😆

خدا شاهده که همینه 😂😂الانم دردشون وضعیت موجود نیست اینه که چرا بقیه حرفهای مثبت میزنن و امیدوارن و مثل اینا نمیگن من می دوو نستم همه می می ریم 

خدا شاهده که همینه 😂😂الانم دردشون وضعیت موجود نیست اینه که چرا بقیه حرفهای مثبت میزنن و امیدوارن و ...

🤣🤣اینم بگم اخر هفته ها هم میرن شمال جوجه میزنند و استوری  ناله هاشون رو برای ما میزارن

😎💚🐬