چی گفتن😂😂😂پس چرا ب ما مشاوره ندادن فقط ی کلاس خیلی ساده بود ک هر چی گفت ما هم میدونستیم😂😂😂
ببین قبلش دوتا کلاس۴۵دقیقه ای بود که همه زوج ها بودن اما کلاس آخر گفتن آقایون برن یه کلاس دیگه خانمای بمونن نگم برات از اول مراحل به وجود اومدن بچه تا تمام جزئیاتشو با تصویر نشون دادن🤣🤣
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استاتر اینجا همه متاهلن ولی چندجا رفتن دکتر باکره بودن حتی نوعشم تشخیص داده...! وقتی پزشک قانونی تشخیص میده، برای گرفتن کامل مهریه یا نصف مهریه تو دوران عقد یعنی به اراجیف اینایی که برای مطرح شدن چرت میگن گوش نکن پزشک قانونی که پزشک معمولی نیست!
آره نامزد منم قبلا نمیدونست اما وقتی رفتیم مشاوره قبل ازدواج بهشون گفتن که همه خون نمیان و از اون گذ ...
عزیزم بک ارت حتما وجود داره،فقط ممکنه بعضی ها دراثر فشار. یا ورزش سنگین واینا ازدستش بدن ومتوجه نشن، بعضی دخترا خیلی تخس وشیطونن
سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
گلم یعنی شوهرت ب راحتی پذیرفت؟چیزی نگفت؟ فک نمیکنم مردای ایرانی اینقد روشنفکر باشن
بله؛ هیچ وقتم هیچ چیزی نگفته؛عزیزم همسرم خودشون پزشک هستن. البته حرف شماهم قبول میکنم که بیشتر مردای ایرانی این رو نمی پذیرن و روشنفکری که شمامیگید(چون این روشنفکری نیست فقط اعتماد داشتن به همسره) رو ندارن.
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻