2777
2789
منم بعضی وقتا بش فک میکنم چون انگار اکثرا خون نمیاد 😂شما میرین ازمایش بوارت قبل ازدواج؟

نه از ما اصلا گواهی رسم ندارن

خدایی از هرکی ازدواج میکرد میپرسیدم از هر متاهلی میپرسیدم که بدونم اگه خون نیومده واکنش شوهرشون چی بوده😑خیلی حس بدیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بس از بچگی منو ترسوندن فکر کنم اگه خونم بیاد باز باورم نشه😂

مامان منم خیلی منو ترسوند 😂بعدشم باورش نمیشد من خون ریزی نداشتم ؛خودش تا یه ماه خونریزی داشت. همیشه میگم کاش میرفتم واسه معاینه حداقل نوعش رو می دونستم. اون موقع خیلی خجالتی بودم. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
نه از ما اصلا گواهی رسم ندارن خدایی از هرکی ازدواج میکرد میپرسیدم از هر متاهلی میپرسیدم که بدونم اگ ...

اره مام این رسم مسخره رو نداریم

حالا زیاد درگیر نشو یا میاد یا نمیاد کاش مردام اطلاعاتشون توی این زمینه بیشتر بشه که اگ خونی چیزب نیومد الم شنگه و دعوا و بدبختی ب پا‌ نکنن

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
قبل ازدواج مامانم یه پارچه با یه زیر انداز نایلونی بهم داد گفت شب اول اینقدر خونریزی داری بزار هیچ ج ...

یاخدا😂😂

مگه قبلش که گواهی میگیرن نمیگن نوع پرده چیه یا خون میاد یا نع که شما نمیدونستین؟ 

به نظرت مطرح کردنش بهتره با نگفتن

نه نگی بهتره چون مرده دیگه احساسش زمین تا اسمون با زن فرق میکنه یهو تو دعوایی چیزی میگه و اون زنه ک میمیره و زنده میشه از این که مردش ب روش بیاره 

دیدم ک میگم

چنان روزی رسان روزی رساند🌟ک صد عاقل از آن حیران بماند😍😊خدایا شکرت❤️چهارسال خواننده خاموش بودم🥴
مامان منم خیلی منو ترسوند 😂بعدشم باورش نمیشد من خون ریزی نداشتم ؛خودش تا یه ماه خونریزی داشت. همیشه ...

یعنی ایول بع شوهرت که معاینه ام نرفتی با وجود خون نداشتی چون فرهنگ و اعتماد داشته چیزی نگفته دوستم تعریف میکرد میگف شب اول ازدواجش خون نیومده با اینکه۴سال با پسرعموش نامزد بوده اما شب ازدواج بهش تهمت زده با کی خوابیدی که خون نیومده و اونم گریه میکرده و قسم خورده تا بلاخره  شب بعدش خون اومده😔خدا برای هیچ دحتری نیاره شوهر شکاک

اره مام این رسم مسخره رو نداریم حالا زیاد درگیر نشو یا میاد یا نمیاد کاش مردام اطلاعاتشون توی این ز ...

آره نامزد منم قبلا نمیدونست اما وقتی رفتیم مشاوره قبل ازدواج بهشون گفتن که همه خون نمیان و از اون گذشته خیلی آدم همه چیز فهمیه خداروشکر 

واسه منم خون نیومد..به شوهرم گفتم بریم دکتر اینقده دعوا کردم گفت من بهت اعتماد این چه حرفی گفت زشته بریم به دکتر بگیم خون نیومد حسابی هم مسخره ام کرد

بعضی وقت ها که دلم از تموم دنیا میگیره دلم فقط به خدا می‌سپارم 
یاخدا😂😂 مگه قبلش که گواهی میگیرن نمیگن نوع پرده چیه یا خون میاد یا نع که شما نمیدونستین؟ 

نه خانواده ما رسم نداریم که بریم گواهی بگیریم. نه من رفتم نه زن داداشم رفت. 

واسه همین نوعش رو نمی دونستم

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻