2777
2789
آره نامزد منم قبلا نمیدونست اما وقتی رفتیم مشاوره قبل ازدواج بهشون گفتن که همه خون نمیان و از اون گذ ...

عه واقعا مشاوره قبل ازدواج اینارو میگن؟

خداروشکر خوشبخت بشی عزیزدلم

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
نه نگی بهتره چون مرده دیگه احساسش زمین تا اسمون با زن فرق میکنه یهو تو دعوایی چیزی میگه و اون زنه ک ...

واقعا بعضی مردا خیلی بدن منم دیدم که بعضیا ازدواج کردن و بعضی چیزهای جزئی رو با شوهراشون درمیون گذاشتن و اون نامردم بر علیه زنش اینارو استفاده میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم خون نیومد..به شوهرم گفتم بریم دکتر اینقده دعوا کردم گفت من بهت اعتماد این چه حرفی گفت زشته ...

خدا به همه دخترا همچین شوهری با همین خصوصیات بده

خوشبخت بمونی گلم❤

یعنی ایول بع شوهرت که معاینه ام نرفتی با وجود خون نداشتی چون فرهنگ و اعتماد داشته چیزی نگفته دوستم ت ...

اره شوهرم خدایی بهم اعتماد داشت(البته میدونست خیلی خجالتی یم نمیتونم برم پیش دکتر)ولی خاله م سالها شوهرش بهش سرکوفت زد که تو حتما بایکی رابطه داشتی که خونریزی نداشتی.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
منم همینجورم اما از بس تلقین شده بهم که با وجود پرده داشتن ممکنه خون نیاد ترس تو وجودم بوده از همون ...

خب چرا بخودت استرس وارد میکنی..با ی معاینه ساده هر مدل باشه پزشک بهت مدرک میده.

عه واقعا مشاوره قبل ازدواج اینارو میگن؟ خداروشکر خوشبخت بشی عزیزدلم

آره دقایق آخر خانمارو جدا و آقایون رو جدا مشاوره میدن به ما خانما یچیزایی گفتن که از خجالت آب شدم ۱۸+بود😂

ممنون گلم و همچنین❤

اگه گفتن نامه بکارت بگیر چی

تو شرایطشو داری ک همین روزها بری دکتر و اصلا حرفی از رابطه و تجاوز نزنی ببینی چی بهت میگن؟

و اینکه اگر تجاوز شده باشه و همون یک بار باشه و بعدش دیگه رابطه ای نداشته باشی دیگه تا الان دوباره بسته شده

و اینکه خون اومد؟؟؟

چنان روزی رسان روزی رساند🌟ک صد عاقل از آن حیران بماند😍😊خدایا شکرت❤️چهارسال خواننده خاموش بودم🥴
آره دقایق آخر خانمارو جدا و آقایون رو جدا مشاوره میدن به ما خانما یچیزایی گفتن که از خجالت آب شدم ۱۸ ...

چی گفتن😂😂😂پس چرا ب ما مشاوره ندادن فقط ی کلاس خیلی ساده بود ک هر چی گفت ما هم میدونستیم😂😂😂

چنان روزی رسان روزی رساند🌟ک صد عاقل از آن حیران بماند😍😊خدایا شکرت❤️چهارسال خواننده خاموش بودم🥴
تو شرایطشو داری ک همین روزها بری دکتر و اصلا حرفی از رابطه و تجاوز نزنی ببینی چی بهت میگن؟ و اینکه ...

یکبار رفتم گفت کاملا ازبین رفته ومشخصه

اما خدا خودش میدونه به زور بود همون یه بار

کارم شده گریه

بله خون اومد

اره شوهرم خدایی بهم اعتماد داشت(البته میدونست خیلی خجالتی یم نمیتونم برم پیش دکتر)ولی خاله م سالها ش ...

ان شاءالله خدا به همه دخترا مث شوهر تو بده و از شر شوهرهایی مث شوهرخالت نجاتشون بده

ان شاءالله خدا به همه دخترا مث شوهر تو بده و از شر شوهرهایی مث شوهرخالت نجاتشون بده

انشالله روزی برسه که هردوطرف بهم اعتماد کامل داشته باشن بعد ازدواج کنن.بی اعتمادی خیلی سخته.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
یکبار رفتم گفت کاملا ازبین رفته ومشخصه  اما خدا خودش میدونه به زور بود همون یه بار کارم شده گ ...

خدا لعنتش کنه هر کی بوده 😔

حستو کامل درک میکنم منم بهم زوری تجاوز شد اما پردمو کار نداشت کثافت عوضی😭

میگم یعنی بری ی دکتر و اصلا نگی ک رابطه داشتی ببینی باز هم متوجه میشه یا نع