2777
2789
عنوان

مادرشوهرم الان زنگ زد🤣🤣بگو خوب

620 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم الان زنگ زد از هر دری گفت تا برسه به این موضوع که 😅من و خواهرشوهرم چندروز پیش رفتیم باهم انگشتر خریدیم ...بعد دوروز بعد زنگ زد گفت من دوستش ندارم میشه برم عوض کنم مثل تو بخرم ..تو بدت نمیاد ؟ منم گفتم نه بخر .حالا مادرشوهرم یک کاره زنگ زده مثل هم چرا خریدید تو نگین دار میخریدی به دستت میاد ..من نمیدونم چرا تا شوهرم خونه نیست اولا زنگ میزنه🤣دوم چکار ما داره تو همه چیز اظهار نظر میکنه ...منم خندم گرفته بود گفتم عیب نداره این ماه از پسرت پول میگیرم نگین دار میخرم ..🤣🤣اگر نرن تاشو بخرن البته🤣🤣🤣فکر کنم باید کم کم راهشو ببندم کلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.