2777
2789

البته اینم بگم شیر زیادی نداشتم چون نی نی زودرس به دنیا اومد و هر روز یبار میدادم بهش این دوروزه دیگه نمیخاد چیکار کنم برگرده

چند ماهشه

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری شد

حیلی سخت بود

ولی مسمم بودم و جنگیدم

یک ماه و بیست روز نگرفت !!!

اما موفق شدم و تا یک سال و یازده ماه از شیر گزفتمش

البته پسرم از روز اول شیر خشکم میخورد 

تو سه ماهگی یه دفعه دیگه سینه م. نگرفت

ولی من کوتاه نیومدم و تونستم برش گردونم

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
۴ماهشه البته توی ۵ماهگیه فعلا

احتمالا شیشه دادی بهش به خاطر همینه 

شیشه بخوره خودت هم راحت تری 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     
از روز اول میخوره ولی همش شوهرم و اطرافیان میزنن توی سرم چرا زیاد سین.تو ندادی بچه شیرت بیشتر بشه🥺

ببخشید اطرافیان که اصلا اهمیت نده و شوهرتم واقعا ببرش پیش یه مشاور خوب 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

احتمالا همزمان با شیر خودت بهش پستونک یا شیشه پستونک و شیرخشک دادی مغزش دچار دوگانگی شده سینه رو پس می زنه‌اگر واقعا می خوای شیر خودت بهش بدی دیگه نباید شیشه پستونک بدی  هر چی هم بیشتر سینه رو میک بزنه شیر بیشتر میشه.اما اگر شیرت کمه و بچه اذیت میشه خب همون شیرخشک مناسب بهش بده تا خوب جون بگیره فدای سرت خودت و بچه رو اذیت نکن و اصلا غصه نخور

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂