2777
2789
عنوان

قیمت نجومی کتاب های کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 88 پست
تعداد تست که میزنی خیلی مهم نیست پیشرفتت رو توی آزمون ها ببین

اخه مثلا برای تسلط روی یه مبحث بلاخره باید تستای اون مبحث رو کامل بزنم دیگه ولی خب اینطوری که نمیشه رسید به ازمونا

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
اخه مثلا برای تسلط روی یه مبحث بلاخره باید تستای اون مبحث رو کامل بزنم دیگه ولی خب اینطوری که نمیشه ...

خب شما میتونین تست هارو یکی در میون بزنید

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من آبادان درس خوندم  منطقه ۳ بود خیلی کمکم کرد

منم قراره منطقه دو کنکور بدم 

ببخشید شما دقیقا کجای ایرانید ؟   

اول گفتید اصفهانید ، آبادان هم درس خوندید ، دانشجوی دانشگاه تهرانم هستید 

ایران و می گردید نه ؟

دور دنیا در چهار ساعت   اونوقت من فقط از تهران تا شمال و مشهد رفتم ، تمام

خب شما میتونین تست هارو یکی در میون بزنید

اهان خب پس 

کلی ممنونم ازتون 🌹🌹🌹

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
الان بازار کارش خراب شده ، دوره ی مامانم اینا ۲۰ سال پیش رو بورس بوده  مثله پزشکی ، دندون ، دا ...

شماهم اگه درس بخونین کار دانشجویی تون اینشکلی میشه 🥲

حقیقتا از دیدن کارت خودم خیلی لذت میبرم

یه پسر آبادانی که دانشجوی مهندسی دانشگاه تهران ه   یه کانال کنکوری دارم قراره بترکونیم اگه لینک میخواید بهم بگید 
منم قراره منطقه دو کنکور بدم  ببخشید شما دقیقا کجای ایرانید ؟     اول گفتید اصفهان ...

من ۱۷ سال آبادان زندگی کردم

سال آخرهم مجازی بود 

رفتیم اصفهان زندگی کنیم 

برای کنکور و آزمون نهایی ۲ ماه برگشتم آبادان

آلا اصلاً خوب نیست وقت گیره توی کانال های تلگرامی کلیپ های خوبی هست مهندسی کامپیوتر برای دختر عا ...

مرسی از نظر خوبتون نسبت به هدفم

خودمم به این نتیجه رسیدم که فیلم الا نبینم چون وقت کمه

منظورتون از فیلم های خوب توی تلگرام ، تدریس کدوم استاداس؟

نام می برید ؟ البته من یه لحظه یادم رفت که تلگرام نمیاد ، از روبیکا بهره میبرم فعلاً ، اپ خوبیه 

مرسی از نظر خوبتون نسبت به هدفم خودمم به این نتیجه رسیدم که فیلم الا نبینم چون وقت کمه منظورتون از ...

خب کلیپ ها در روبیکا نیستن

خب بستگی داره از کدوم استاد خوشتون میاد

مثلاً من فیزیک کامیار برام بد نبود

شماهم اگه درس بخونین کار دانشجویی تون اینشکلی میشه 🥲 حقیقتا از دیدن کارت خودم خیلی لذت میبرم

منم میخوام   

تو این چند ماه زیبا تر از این ندیدم ، امیدوارم پیشرفت هات بیشتر بشن ، هر روز بیشتر از دیروز 

جو دانشکده خوبه آقای مهندس ؟

منم میخوام     تو این چند ماه زیبا تر از این ندیدم ، امیدوارم پیشرفت هات بیشتر بشن ، هر ...

منظورتون از چه نظره ؟

البته کارت دانشجوییم نی نی سایتی شد 🥲 

فقط اون لوگوی دانشگاه تهرانش    

بعدشم دانشگاه تهران خودش برات یه جیمیل میسازه 

به جای اینکه آخرش نوشته باشه Gmail.com

نوشته.  University of Tehran.ac

که برای مهاجرت عالیه

منظورتون از چه نظره ؟ البته کارت دانشجوییم نی نی سایتی شد 🥲 

منظورم لحظه ی رسیدن به هدفه ، واقعا آدم خیلی تو این مسیر سختی میکشه ، الان این کارت و دیدم انگیزه گرفتم 

کارتتو پاک کن مهندس