2777
2789

من توقعم بالاس یعنی جهاز ندادند کلن با همه چی تالا کت شلوار حلقه 60 ملیون دادند جهاز پدر شوهرمم خرید این 60 ملیون با دعوا دادند تازه خودم به زور رفتم حسابشون قسطی کردنم بعد برای پاگشاد خودم بعد سه روز مثل قدیم مامانم با خانواده خودش اومدند دنبالم برم گفتم نمیام چون خانواده شوهرم رسم دارند دخترشون بعد یه هفته دعوت می‌کند یه کادو ویه کادو دیگه به دخترشون دامادشون میدند منم تک دخترم بابامم دستش به دهنش میرسه گفتند یه 5 ملیون کنار بزار خودمم بهت میدم یه مهمانی بده کاندوم یه چیز الکی بده خودم پسش میدم بعدن جهاز نخریدی گفت نه بعد چندروز خودم با شوهرم رفتم مامانم گفت اگه شوهرت نبود بیرونت میکردم یه روز اونجا بودم یه چشمم خون یه چشمم اشک اینقدر حرفم زدند اخریم بابام یه پیرهن 200 هزاری برای مادربزرگ بود بهم داد بعد 200 ملیون دادسر سفره عقدم به زور دعوا گریه زاری خودم برام یه گوشواره کوچولو خرید اونم دقیق دوماه گریه کردم الان پشیمونم مقصر خودم بودم سطح بالا شوهر کردم اونا پولدار یخچالمم کلن خالی مادرشوهرم هی نگاه می‌کرد حرف می‌زد بخدا هیچی توش نزاشت 

پتووووو

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کادو رو چی تایپ کردی وایییی🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خواهر هم دردیم ولی من هیچی نخواستم ازشون خودم النگو خریدم دادم بهشون گفتم بدین سرررر منووو نکنید زیر 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

خانواده منم همین بودن ابرو برام نذاشتن

بابا الان میگن توقع تو بالاس میگن ما خواستیم بخریم تو نخریدی میگه 35 ملیون بهت دادیم رفتی دادیش وسایل آشپز خانه باید میدادی چیزای بزرگ آخه به نظر شما 35 ملیون فرش یخچال تلویزیون میکنه خب باهاش سرویس چینی پلاستیک خریدم تازه اونم نکرد 

چقد بدنوشتی دختر 😅😅😅معلومه اعصابت بهم ریخته 

به منم چیزی ندادن خانواده م ...جهیزیه هم خیلی خیلی ساده و معمولی 

ایشالا زنده باشم قطعا برای پسرم جبران میکنم حسابی از نظر مالی 

دختر ندارم ولی قطعا اگر دختر داشتم بشدت از نظر مالی و جهیزیه و کادو و همه چی حسابی بهش می‌رسیدم 

بابا الان میگن توقع تو بالاس میگن ما خواستیم بخریم تو نخریدی میگه 35 ملیون بهت دادیم رفتی دادیش وسای ...

من هبچی نخریدم شوهرم خرید تازه منم می برد نظر می‌دادم🤪الانم بعضی چیزارو ندارم بهش می گم کوتاهی کردی جهازت ناقصه 🤣سخت نگیر یواش یواش بخر