2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه لحظه بیاین خیییلی درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 54 پست
ببین بلندشو حتما برو بیمارستان تا اونجاهم آب بخور ک زود ازت سونو بگیرن احتمالا ی مورفین هم میزنن زود ...

بلند میشم درد میگیرم ببینم اروم میشم زودی برم ای خدا میترسم😭

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر پاشو برووو دیگه چرا خودتو عذاب میدی اورژانس هس ک همه جا 

همینجوری نشستم ارو پا میشم زیر دلم درررد بعد میگم یه چیزی از رحمم در میا 

کیست تخمدان دیگ چرا وحشت میکنی براهرکسی ممکنه پیش بیاد الان همون‌جوری دولا دولا برو ی لیوان ابجوش با ...

اخه من کیست نداشتم ...خوردم حتی حوله گرمم شوهرم داده تو توالت گذاشتم ولی پا میشم درد میگیره پاهام خواب رفت و شکست یه ساعته تو توالتم 

اخه من کیست نداشتم ...خوردم حتی حوله گرمم شوهرم داده تو توالت گذاشتم ولی پا میشم درد میگیره پاهام خو ...

چون نداشتی دلیل نمیشه الانم نداشته باشی ای خواهر پاشو دیگ اخر اونجا غش میکنی اینجوری ک ضایع تره🤦🏻‍♀️ همون حالت دولا بیا بیرون پاهاتو توشکمت جم کن دراز بکش یکم ک پاهات قوت گرف بپوش برو دکتر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چون نداشتی دلیل نمیشه الانم نداشته باشی ای خواهر پاشو دیگ اخر اونجا غش میکنی اینجوری ک ضایع تره🤦🏻‍ ...

رفتم اورژانس بیمارستان بستری شدم سونو و آزمایش گرفتن گفتن عفونت ادراری داری با آمپول و قرص و سرم چیز دردم آروم شده و الان بهترم خداروشکر 

رفتم اورژانس بیمارستان بستری شدم سونو و آزمایش گرفتن گفتن عفونت ادراری داری با آمپول و قرص و سرم چیز ...

خداروشکر منم عفونت ادراری گرفتم ولی این ریختی نبود😅 البته درد و تیر زیر شکم درحدی ک نتونی صاف وایسی دلشتم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خداروشکر منم عفونت ادراری گرفتم ولی این ریختی نبود😅 البته درد و تیر زیر شکم درحدی ک نتونی صاف وایسی ...

نمیدونم این مدل شانس من بود😅ولی تجربه خیییلی بدی بود 😥